Çalıştay Haberleri

Çalıştay Haberleri

Özgür Özel'den açıklama: Devlet Bahçeli'ye ittifak teklifinde bulundu!

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu, İBB'nin Gaziler Çalıştayı'nda soruları yanıtlıyor. Özel, MHP lideri Bahçeli'nin çıkışına cevap verdi.

Siirt Üniversitesi’nde GSTF ve Tasarım MYO İşbirliğiyle Parametrik Duvar Çalıştayı Gerçekleştirildi

Siirt Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (GSTF) ile Tasarım Meslek Yüksekokulu (MYO) işbirliğiyle 18-20 Mayıs tarihleri arasında Parametrik Duvar Çalıştayı gerçekleştirildi.

Siirt Üniversitesi’nde GSTF ve Tasarım MYO İşbirliğiyle Parametrik Duvar Çalıştayı Gerçekleştirildi

18-20 Mayıs tarihleri arasında, Siirt Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Tasarım Meslek Yüksekokulu iş birliğinde Parametrik Duvar Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayın yürütücülüğünü Öğr. Gör. Dr. Özden Sevgül Aytar ve Öğr. Gör. Merve H. Kasım Memişoğlu üstlendi. Etkinlik, 34 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Diyarbakır'da gençler çalıştayda buluştu

Diyarbakır'da, gençlere yönelik 'Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlerin (NEET) İşgücüne Katılımı Önündeki Sorunlar ve Kısıtlar Çalıştayı' düzenlendi.

2’nci Ulusal Siirt Keçi Çalıştayı

Siirt Üniversitesinin öncülüğünde GAP ve TARSİM’İN katılımıyla 2’nci ulusal Siirt Keçi çalıştayı düzenlenecek.

Ulusal Siirt Arıcılık ve Arı Sağlığı Çalıştayı

Siirt Üniversitesi tarafından (Ulusal Siirt Arıcılık ve Arı Sağlığı Çalıştayı) düzenlenecek.

Şahin, Koruyucu Aile Hizmeti Eğitim Çalıştay'ına katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, toplum kalkınmasında gönül elçileri projesi kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Hizmeti Eğitim Çalıştayı'na katıldı.

'Kentin yeniden inşası' çalıştayı düzenlendi

Adıyaman Belediyesi ile sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen 'Kentin yeniden inşası' çalıştayı gerçekleştirildi.

Büyükşehir'den Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri çalıştayı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depremi sonrası kentin dirençli olması amacıyla alınacak kararlar için hazırlanacak yol haritasının belirlenmesi kapsamında 'Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri' konulu çalıştay düzenlendi.

GAÜN'de MEDEK Çalıştayı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından 'Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) Çalıştayı' düzenlendi.

GAÜN'de Üniversitelerde Türk Müziği Eğitimi ve Güncel sorunlar çalıştayı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından 'Türk Müziği Eğitimi ve Güncel Sorunlar Çalıştayı' düzenlendi.

GAÜN öğrencileri üniversitelerini değerlendirdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, üniversitelerini gerçekleştirilen çalıştayda değerlendirdi.

Gaziantep'te intihar ve bebek ölümlerini önleme çalıştayı düzenlendi

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü tarafından son günlerde artış gösteren intihar vakaları ve bebek ölümlerini önleme çalıştayı Şehir Hastanesi'nde düzenlendi.

Antrenörler ve Spor Okulları Antrenör Çalıştayı Diyarbakır'da yapıldı

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Antrenörler Buluşması ve Spor Okulları Antrenör Çalıştayı, Türkiye'de ilk defa pilot okul olarak Diyarbakır Final Okullarında gerçekleşti.

GİBTÜ'de geniş katılımlı 'Yapay Zeka Çağında Birey ve Toplum Çalıştayı' yapıldı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, yapay zeknın bireyler ve toplumlar üzerindeki etkilerini ele aldığı önemli bir çalıştaya ev sahipliği yaptı. Çalıştayda, 'Yapay Zeka Çağında Birey ve Toplum' konusu mercek altına alındı.

Gaziantep'te 'İntiharı Önleme Çalıştayı' düzenlendi

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde intiharı önleme konusunda farkındalık oluşturulması ve intiharların azaltılması amacıyla intiharı önleme çalıştayı düzenledi.

Gaziantep'te yeni turizm çalıştayı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, gerçekleştirilen Turist Rehberlerinin Bakış Açısıyla Gaziantep Turizm Çalıştayı düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Batman Üniversitesi'nde enerji çalıştayı start aldı

Batman Üniversitesi'nde Türkiye Yüzyılı çerçevesinde enerji ve maden alanlarında cari dengeyi sağlamaya yönelik Katma Değerli Üretim ve Teknolojik Dönüşüm konulu çalıştay programı gerçekleştirildi.

Geleceğe taşınması için 'Antep İşi Nakışı' UNESCO yolunda!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde 'Antep İşi Nakışı'nın UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne girmesi için hazırlanacak dosyanın yazım çalıştayı, düzenlenen törenle başladı.

Besni ilçesinde fıstık çalıştayı düzenlendi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, 'Adıyaman'da Antep Fıstığı Yetiştiriciliği, Sorunları ve Çözüm Önerileri' konulu çalıştay düzenlendi.

Gaziantep'te bisiklet kullanım oranı her geçen gün artıyor

Dünya Bankası, EBRD'nin yeşil şehri Gaziantep'te 77 kilometre uzunluğa ulaşan bisiklet yollarının kullanım oranını yüzde 5'e çıkarmak için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile 'Gaziantep Bisiklet Stratejisi Teknik Çalışması Çalıştayı' gerçekleştirdi.

Siirt'te Ulusal Siirt Keçi Çalıştayı Gerçekleştirildi

Siirt Üniversitesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliğiyle üniversitemizde “Ulusal Siirt Keçi Çalıştayı” düzenlendi. İki gün süren çalıştayın birinci günü mühendislik fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Siirt'te Aile Çalıştayı Düzenlendi!

Siirt Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “İl Aile Çalıştayı” düzenlendi.

Siirt Üniversitesi'nde Kariyer Planlama Çalıştayı Düzenlendi

Siirt Üniversitesi ve Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile ‘Kariyer Planlama’ çalıştayı gerçekleştirildi.

CHP: Çocukların yüzde 32’si yoksul ve yoksun

CHP’nin düzenlediği ‘Ulusal Çocuk Politikaları Çalıştayı’nın sonuç metni yayımlandı: Çocuk dostu adaleti de içeren bütüncül, sürdürülebilir çocuğa özel sosyal politikalar gerekli.

AKP, HÜDA-PAR ve eski HDP’liler, ‘Kürtler ne istiyor’ çalıştayında buluştu

AKP MKYK üyesi Orhan Miroğlu’nun da katıldığı çalıştayda ortaya çıkacak talepler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak. Hukukçular, “Seçim öncesinde ikiyüzlü bir siyaset” değerlendirmesinde bulundu.

Süleyman Soylu: Yarın 18.57'de ülkece tatbikat yapacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da 'Afet İletişim Çalıştayı'nda konuştu. Soylu, yarın Türkiye'de ilk defa ülke çapında tatbikat yapılacağını söyledi.

Artı Siirt'in Katıldığı İnternet Medya Çalıştayı Ankara'da Yapıldı

TÜK -TİMBİR ve İMEF ortak organizasyonunda Düzenlenen çalıştayı CP Ankara hotel de başladı.

Artı Siirt “Türk İnternet Medya” Çalıştayı’nda RTÜK İle Bir Araya Geliyor

RTÜK “Türk İnternet Medya” çalıştayı'nda internet medya temsilcileri ile buluşuyor. Artı Siirt Genel Yayın Yönetmeni Ali Tepe de çalıştayda yer alacak.

B Sınıfı ehliyetlere 125 cc motor düzenlemesi

Motosiklet kullanımının yaygınlaşması ve sektörün büyümesi amacıyla bir komisyon kuruldu. Komisyon, 125 cc'ye kadar olan motosikletlerin B sınıfı ehliyetle kullanılabilmesini talep etti. Düzenleme için çalıştayların devam edeceği ve önümüzdeki dönemde somut adımlarla ilgili açıklama yapılacağı belirtildi.