Çekya Haberleri

Çekya Haberleri

Yenilgiyi hazmedemeyince haddini aştı! Çek futbolcudan kriz çıkartacak sözler

A Milli Futbol Takımımız EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Maçın son düdüğünün ardından saha bir anda karıştı. Oyuna sonradan giren ve olayların fitilini ateşleyen Thomas Chory, Çekya basınına olay açıklamalar yaptı. Yaşananların ardında kırmızı kart gören Chory, "Sahaya biraz agresiflik katmak, onları zehirlemek istedim. Bundan hoşlanmayacaklarını biliyordum" ifadelerini kullandı.

Hafif ticari araca yükledikleri çekyatlarla trafiği tehlikeye attılar

Gaziantep'te hafif ticari aracın üstüne yüklenen çekyatlar trafiği tehlikeye attı. Tehlikeli yolculuk anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Prag'da üniversiteye saldırı! 14 kişinin öldürüldüğü saldırının detayları ortaya çıktı: Öğrenciler, saklanmak için çıkıntılara sığındı

Çekya'nın başkenti Prag'daki Charles Üniversitesi'nde okuyan bir öğrenci, 15 kişiyi vurarak öldürdü ve 25 kişiyi yaraladı. Saldırgan daha sonra ölü bulundu. Ülkenin, tarihinin en kötü silahlı saldırısını yaşadığına inanılıyor.

A Milli Takım'ın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kura çekimi Almanya'da gerçekleştirildi. A Milli Takım EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz ve Çekya ile eşleşirken son rakip, play-off'tan belli olacak.

AB Türkiye'yi lider düzeyindeki toplantıya çağırdı

Avrupa Birliği (AB), Türkiye'nin de içinde bulunduğu 17 ülkeyi gelecek ay Çekya'da yapılacak AB Zirvesi sırasında liderler seviyesinde "Avrupa Siyasi Topluluğu" toplantısına davet etmeye hazırlanıyor.

Avrupa maçı öncesi Fenerbahçe'de 5 eksik!

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunun ilk maçında Fenerbahçe, yarın Çekya ekibi Slavia Prag'ı konuk edecek. Sarı-lacivertli takımda 5 eksik bulunuyor.