Dem Parti Eş Genel Başkanı Haberleri

Dem Parti Eş Genel Başkanı Haberleri

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Siirt'te tutuklanan 3 kadının ailesini ziyaret etti

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Siirt'teki bir düğünde çalınan şarkının 'örgüt propagandası' içerdiği iddia edilerek tutuklanan 3 kadının annesini ziyaret etti.

DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan'ın acı günü

DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan'ın annesi İpek Bakırhan, hayatını kaybetti. Bakırhan'ın vefatı nedeniyle DEM Parti'nin bugün yapılması beklenen grup toplantısı iptal edildi.

Tuncer Bakırhan, Siirt'ten İktidara Sert Yüklendi!

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kurban Bayramı ziyareti kapsamında Siirt Belediyesini ziyaret etti. Burada konuşan Bakırhan, "Sandık kurup, sandık sonuçlarına razı olamayanların ne inançta, ne İslam’da, ne insanlıkta bir yere yok." dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları: Türkiye derhal erken seçime gitmelidir

Yerine kayyım atanan Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış’la ilgili açıklama yapan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Türkiye derhal erken seçime gitmelidir" dedi.

Tuncer Bakırhan Hakkari'de

Kayyım kararına karşı protesto eylemleri devam ederken DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Siirt milletvekili Tuncer Bakırhan ile siyasetçi Leyla Zana Hakkari'ye gitti.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Normalleşme dediğiniz Kürtlerin, devrimcilerin olmadığı bir anomalidir

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları,Kobanê Davası'nda ceza alan siyasetçileri tek tek anlatarak "Hiç baş eğmedik, hiç de baş eğmeyiz" dedi. Hatimoğulları, "Normalleşme dediğiniz, Kürtsüz bir normalleşmedir" tepkisini gösterdi.

Tuncer Bakırhan'dan belediyelere çağrı: Kürtçe üzerinde daha çok durmalı

15 Mayıs Kürt Dil Bayramı nedeniyle Diyarbakır'da yürüyüş düzenlendi. DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan, "Dilimiz varlığımızdır. Dilimizi öğreneceğiz ve halkımıza öğreteceğiz. Bunun için bütün imkâlarımızı seferber edeceğiz" dedi.

Tuncer Bakırhan'dan toplumsal barış açıklaması: Kürtlerin statüsünü ve tanınmasını güvence altına alan bir Türkiyelilik, çözümün anahtarıdır

DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan, partisinin grup toplantısında konuştu.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Siirt Belediyesi bütün Siirtlilerin belediyesi olacaktır

DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan bayramlaşma ve tebrik için Siirt’i ziyaret etti.

Tuncer Bakırhan'dan Özgür Özel'e: Hadi oradan, işine bak

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "DEM Parti'nin AKP ile muhalefete kaybettirmek için işbirliği yaptığı"na yönelik söylemlerde bulunduğunu anımsattı. Özel'e tepki gösteren Bakırhan, "Hadi oradan, işine bak" dedi.

DEM Parti’den Sahte Seçmen Uyarısı! Siirt Örnek Gösterildi

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Iğdır ve Siirt merkez örneklerini vererek ‘sahte seçmen’ uyarısında bulundu.

DEM Parti Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Bakırhan, CHP’ye Yüklendi: 'Size Oy Vermeyeceğiz'

Partisinin Antalya kongresinde konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Kürt coğrafyasında irademizi yok sayanlara, oyumuzu alıp sırt çevirenlere gereken cevabı halklarımız verecektir" dedi.

DEM Parti EŞ Genel Başkanı Bakırhan: 'Kaybettir-kazan' formülünü 'kazan-kazan' olarak güncelliyoruz

DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan Meclis'te yaptığı konuşmada, “2019 yılında seçim sonucunu belirleyen "kaybettir-kazan" formülünü "kazan-kazan" formülüyle tekrar güncelliyoruz” dedi.