Efe Haberleri

Efe Haberleri

Acun'dan heyecanlandıran transfer açıklaması: 1 numaralı golcü geliyor

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin asbaşkanı Acun Ilıcalı, transfer sürecine ve Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, tartışmalara neden olan Portekiz maçına ilişkin de "Biz UEFA Başkanı Sayın Ceferin'in davetlisi olarak gittik." dedi.

Siirtli Jokey Özcan Yıldırım 98. Gazi Koşusun'a 'Madras' İle Katıldı

Türk at yarışçılığının en prestijli yarışlarından biri olan Gazi Koşusu'nun 98'incisi İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlendi. Bu yılın galibi, Akın Sözen'in jokeyliğini yaptığı Dragon Flame adlı safkan oldu. Koşuya Siirtli Jokey Özcan Yıldırım da katıldı.

Vali Kızılkaya'dan Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret: Çocuklarımızın Sevgi Dolu Bir Ailede Büyümesi Temel Görevimiz

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla örnek koruyucu aile Zeliha-Ali Elçi çiftini konutlarında ziyaret etti.

SGK uzmanından kötü haber! Memurlar ve emekliler ne kadar zam alacak?

Milyonlarca memur ve emekli, Temmuz ayında alacakları zam oranını merakla bekliyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 3 Temmuz'da Haziran ayı enflasyon verilerini açıklayacak ve 2024 yılının ilk altı ayındaki enflasyon farkı netleşecek.

Osman Ören: Son Üç Ayda Siirt Uçuşlarında Sorun Yaşanmadı

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek Siirt Havaalanı'nın sorunlarını görüştü. Bakan Uraloğlu, THY tarafından İstanbul-Siirt hattında haftalık 5, Ankara-Siirt hattında ise haftalık 2 uçuş gerçekleştirildiğini belirtti. Kasım 2023 ile Şubat 2024 arasında hava muhalefeti nedeniyle bazı uçuşların iptal edildiği, ancak Nisan ayından itibaren uçuş iptali yaşanmadığı bildirildi. AJet de Ankara-Siirt hattında son üç ayda iptal olmadığını doğruladı. Siirt Havaalanı'nda sadece Airbus A-319 tipi uçaklar iniş-kalkış yapabiliyor. Ören, son üç ayda uçuşların sorunsuz gerçekleştiğini ve Siirt'in sorunlarını dile getirmeye devam edeceğini söyledi.

Erdoğan’dan ‘CHP ile ittifak’ açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada ‘CHP ile ittifak’ tartışmaları hakkında konuştu. "İktidar partisi ve ana muhalefet partisi arasında siyasi ittifak olmaz" diyen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 'suç ortağı' ifadelerine de yanıt verdi.

Tuncer Bakırhan’dan Chp-AK Parti yakınlaşmasına sert sözler

Tuncer Bakırhan, DEDAŞ'a 'Dehak' denildiğini söyledi, "50 yıllık odun direklerle hizmet üretiyor. Bölgeyi sömürge olarak görüyor. Tek bir altyapı yatırımı yapmamış" dedi. Bakırhan: "İktidar ile muhalefet arasında müsamere oyununa ayıracak vaktimiz yok."

Üniversitelere yazı gönderildi! YÖK'ten 5 bölüme yaş şartı! 35 yaş altı kayıt olamayacak

Yükseköğretim kurumları bünyesindeki çocuk gelişimi, felsefe, sosyoloji, tarih ve Türk dili edebiyatı açıköğretim programlarına sadece 35 yaş ve üzeri lisans programı mezunları "ikinci üniversite" kapsamında kayıt yaptırabilecek.

Sahipsiz hayvan düzenlemesi: Sokağa atanın cezası 10 kat artacak

AK Parti’nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı, sokaktaki sahipsiz, başıboş hayvanlarla ilgili düzenlemede artık sona gelindi. Hayvanını terk edene verilen para cezasının on kat artırılması ve 50 bin TL’ye çıkartılmasının öngörülüyor. Saldırgan hale gelmiş, anatomik yapısı bozulan ve kuduz riski taşıyan köpeklerin de öncelikle barınaklara alınması, rehabilite olmaması durumunda ise uyutulması planlanıyor. Teklif, Kurban Bayramı sonrası muhalefet partileriyle de paylaşılacak.

Ankara-Siirt Uçuşu Beşinci Rötar Sonrası Havalandı: Yolcular Mağduriyetlerin Çözümünü İstiyor

Ankara'dan Siirt'e yönelik uçuşta yaşanan beşinci rötarın ardından uçak nihayet havalandı. Havalimanı yetkilileri teknik arıza gerekçesiyle açıklama yaparken, vatandaşlar sürekli yaşanan mağduriyetlere tepki gösteriyor ve çözüm istiyor.

Siirt’te tefeci operasyonu: 1 gözaltı

Siirt’te, tefecilik yaparak haksız kazanç sağlayan M.D. isimli şahıs gözaltına alındı.

Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’ne gidiyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün ana muhalefet partisi CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel’e iadeiziyarette bulunacak.

200 yıl hapisle yargılanan FETÖ’cü yakayı ele verdi

FETÖ/PDY'nin darbe girişimi sırasında, İstanbul'da bir vatandaşı tabanca ile vurarak şehit eden ve bazı vatandaşları da yaralayan Savaş Çiftçi, İzmir'in Seferihisar ilçesinde kaçma hazırlığındayken yakalandı. 200 yıl hapis cezası ile yargılandığı öğrenilen Çiftçi, cezaevine gönderildi.

Siirt’te Karaciğer Nakli Sonrası Komplikasyon Geçiren Hasta Ambulans Uçakla İstanbul’a Sevk Edildi

Siirt'te, karaciğer nakli sonrası ileus (bağırsak tıkanıklığı) gelişen 17 yaşındaki Z.D. adlı hasta için sağlık ekipleri seferber oldu. 

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Temizlik Seferberliği Başlatıldı

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hijyenin önemi vurgulanarak büyük bir temizlik seferberliği başlatıldı.

Siirt'te İkinci Kattan Düşen 2 Yaşındaki Bebek Yaralandı

Siirt'te 2 yaşındaki bebek, oturduğu binanın ikinci katındaki balkonundan düşerek yaralandı.

Siirt Üniversitesinde Gazze’ye 1 Fidan ile 1000 Nefes Olabilmek İçin Fidan Dikimi Yapıldı

Siirt Üniversitesinde Gazze’ye 1 Fidan ile 1000 Nefes Olabilmek İçin Fidan Dikimi Yapıldı

Seferberlik hali düzenlemesi: AKP’den açıklama geldi…

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası açıklama yapan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bugün Resmi Gazete'de yayınlanan ve sosyal medyada gündem olan Seferberlik Hali Düzenlenmesine ilişkin açıklama yaptı. Çelik, tüzüğün 1990 yılında hayata geçtiğini dile getirip "Değişen koşullarda belgelerin güncellenmesi gerekir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kararı ile '''Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği''' Yürürlüğe Girdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği" resmi gazete de yayımlandı. İşte 52 sayfalık yönetmelik.

Tahmazoğlu: 'En güzel temizlik kirletmemektir'

Ttemizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladı.

Tuncer Bakırhan'dan belediyelere çağrı: Kürtçe üzerinde daha çok durmalı

15 Mayıs Kürt Dil Bayramı nedeniyle Diyarbakır'da yürüyüş düzenlendi. DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan, "Dilimiz varlığımızdır. Dilimizi öğreneceğiz ve halkımıza öğreteceğiz. Bunun için bütün imkâlarımızı seferber edeceğiz" dedi.

Diyarbakır'da tefeciye 'çember' operasyonu: Aylık kazancının 3 milyonu aştığı ileri sürüldü

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde aylık kazancının 3 milyonu geçtiği iddia edilen tefeci, 'çember' operasyonu ile gözaltına alındı.

Vali Kızılkaya, Anneler Günü’nde Koruyucu Ailelerle Bir Araya Geldi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, Anneler günü dolayısıyla ilimizdeki koruyucu aileleri ve çocukları İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde ağırladı.

Vali Kızılkaya, Şehit Ailesini Ziyaret Etti ve Anneler Gününü Kutladı

Siirt Valisi Sayın Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, Anneler Günü vesilesiyle 10 Kasım 2012'de Pervari ilçe kırsalında helikopter kazasında şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in ailesini ziyaret etti.

Kara Ailesine Anneler Günü Sürprizi: Kızılkaya'dan Anlamlı Ziyaret

Siirt valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın eşi hanımefendi Nurten Kızılkaya, yaklaşan Anneler Günü’nde özel birey çocukları olan Kara ailesini ziyaret etti.

Kaza sonucu yaralanan köpek için herkes seferber oldu

Adıyaman'da, bir ambulansın çarpması sonucu yaralanan sokak köpeği için vatandaşlar seferber oldu. Tedavi altına alınan ve sağlığına kavuşan köpek yeniden özgürlüğe koştu.

Siirt'te yabani ot toplarken kaybolan adam saatler sonra bitkin şekilde bulundu

Siirt'in Eruh ilçesinde ot toplamaya çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 70 yaşındaki Ahmet D. için ekipler seferber oldu.

Siirt'te üniversite öğrencilerinden 'Gazze'ye Bir Ses, Bir Nefes' etkinliği

Siirt Üniversitesi'nde öğrenci toplulukları ve bazı sivil toplum kuruluşları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınamak ve Gazze'ye destek vermek amacıyla Gazze'ye Bir Ses, Bir Nefes etkinliği düzenledi.

Vali Kızılkaya, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Aşılışını Öğrenciler Ve Öğretmenlerle Birlikte Gerçekleştirildi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları aşılışını öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte gerçekleştirildi.

Siirt Üniversitesinde “Gazze’ye Bir Ses, Bir Nefes” Etkinliği Düzenlendi

Siirt Üniversitesinde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınamak ve Gazze’ye destek vermek amacıyla Siirt Üniversitesinin öğrenci toplulukları ve bazı sivil toplum kuruluşları iş birliği ile "Gazze’ye Bir Ses, Bir Nefes" etkinliği düzenlendi.