Eğitim Fakültesi Haberleri

Eğitim Fakültesi Haberleri

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tek Ders Sınav Başvuruları Başladı! İşte başvuru için gereken şartlar

Siirt Üniversitesi'nde 2023-2024 Güz Dönemi sonunda mezun olmak için tek dersten başarısız olan öğrenciler, 8 Temmuz 2024 tarihine kadar online başvuru yapabilecekler. Sınav 10 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak. Detaylar haberimizde...

Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi kantinine silahlı saldırıda 2 gözaltı

Diyarbakır'da, Dicle Üniversitesi (DÜ) Eğitim Fakültesinin kantinine kimliği belirsiz kişilerin yaptığı silahlı saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi kantinine silahlı saldırı

Diyarbakır'da, Dicle Üniversitesi (DÜ) Eğitim Fakültesi'nin kantinine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla ateş edilirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

GAÜN Erasmus+ ka220 hed projesinin vilnius toplantısı başarıyla tamamlandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Başaran yürütücülüğünde gerçekleştirilen STEAM Eğitiminde Girişimcilik Standartlarının Belirlenmesi projesinin beşinci ulus ötesi toplantısı, İspanya, İtalya, Yunanistan, Portekiz, Litvanya ve Türkiye'den akademisyenlerin katılımıyla Vilnus VGTU ininerijos licjus ev sahipliğinde Litvanya'da gerçekleştirildi.

GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı mesleki yeterlilik kurumu tarafından onaylandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının, Mesleki Yeterlilik Kurumu 44'üncü Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Kurulu toplantısında program akreditasyonuna sahip TYÇ'nin ilgili seviyesine yerleştirildiği bildirildi.

Adıyaman Üniversitesi'nde '21. Yüzyılda Öğretmen Olmak' konulu konferans

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Demirel'in konuşmacı olarak katıldığı '21. Yüzyılda Öğretmen Olmak' konulu konferans düzenlendi.

Otizm spektrum bozukluğunda dünden bugüne etkinliği HKÜ'de gerçekleştirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü, Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖZEUAM), Engelsiz Öğrenci Birimi ve Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu iş birliği ile Otizm Farkındalık Ayı'na yönelik olarak, 'Otizm Spektrum Bozukluğunda Dünden Bugüne Etkinliği' gerçekleştirdi.

GAÜN Afrin Eğitim Fakültesi'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma programı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türkçe Öğretmenliği Bölümü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

HKÜ'de Mehmet Akif Ersoy ve Çanakkale Ruhu Anma programı gerçekleştirildi

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yıl Dönümü ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü ile Şehitlerimizi Anma etkinlikleri kapsamında, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi tarafından 'Türk'ün Özü, Akif'in Sözü' temalı konferans programı düzenlendi.

Erasmus+ Projesinin İtalya toplantısı gerçekleşti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ana koordinatörlüğünde ve GAÜN Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Başaran'ın öncülüğünde yürütülen Erasmus+ projesinin İtalya toplantısı gerçekleşti.

GAÜN'de öğretmenlere girişimcilik ve steam eğitimi verildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi, öğretmenlere yönelik girişimcilik ve STEAM eğitimi düzenledi.

Siirt Üniversitesi'nde “Tecrübe Paylaşımları” Söyleşileri

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi konferans salonunda Siirt Vali Yardımcısı Mehmet Sert'in katıldığı “ Tecrübe Paylaşımı -1” söyleşi programı gerçekleştirildi .

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Öğrencilere Burs İmkanı

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademik ve idari personelinin de destekleriyle "Siirt Üniversitesi Eğitim Kültür ve Geliştirme Vakfı" üzerinden öğrencilere burs desteğinin verileceği açıklandı.