Ek Ödeme Haberleri

Ek Ödeme Haberleri

En düşük emekli maaşına zam kararı! 1.8 milyon emeklinin maaşına ek zam yapılacak

Emeklilerin merakla beklediği 2024 Temmuz zammı belli oldu. Zam sonucunda kök maaşlar ve ek ödemeler de artacak. Peki, ek ödemeler ne kadar artacak? Emeklilere refah payı verilecek mi, SGK ve Bağkur emeklisinin kök maaşı zamlanacak mı?

Kamu işçilerine ek ödeme tarihleri belli oldu

Kamu işçilerine bu yılki ek ödemenin ilk yarısı 14 Haziran'da, ikinci yarısı 13 Aralık'ta verilecek.

Kamu işçilerine yapılacak ek ödeme tarihleri belli oldu

Kamu işçilerine 2024 yılında yapılacak tediye ödemelerinin tarihleri belirlendi. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, bu ödemeler 14 Haziran ve 13 Aralık tarihlerinde iki taksit halinde gerçekleştirilecek.

Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu

SGK'nın, çalışan annelere yönelik 325 euro değerindeki bakıcı destek ödemesi yapacağı projeyle ilgili detaylar netleşiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, projeyi duyurarak çalışan anneler arasında heyecan yarattı. İşte detaylar...

SGK'dan 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek ödemesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek verileceğini duyurdu. I

PTT Siirtli Vatandaşlar İçin Fazla Mesai Yapacak!

Aile destek ödemeleri Cuma günü hesaplara yatırılacağı için, Siirt PTT şubesi Cumartesi günü de açık olacak.

Diyarbakır'da üreticilere 952 milyon TL destekleme ödemesi başladı

Hububat-baklagil ve dane mısır desteği ile yem bitkileri desteği çerçevesinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce 22 bin üreticiye toplam 952 milyon TL destek ödemeleri başladı.

Bakanlık destek ödemelerini duyurdu! Hibe verilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye genelinde kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı çerçevesinde hibe desteği sağlayacak.

Emekli maaşı zam farkı ne zaman yatacak? Tarih belli oldu

2024 yılında emekli maaşlarına yapılan zam oranları ve ek ödemelerle ilgili son gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrasında SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Bu zamla birlikte emekli zammı yüzde 42,6'ya yükseltildi. En düşük emekli maaşı da 7,500 TL'den 10,000 TL'ye çıkarıldı.

2024 Asgari ücrette aile yardımı rakamları açıklandı

Asgari ücret zam tutarının açıklanmasının ardından birçok kalemde de artış meydana geldi. Aile Destek Yardımı ne kadar oldu, zam olacak mı? sorusu kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırıldı. 2024 Ocak Aile Destek Ödemeleri ne kadar olacak? sorularının yanıtı haberimizde...

Dar gelirli ailelere 5 bin TL aile yardımı devam ediyor! Hane başı destek ödeme şartları neler?

Devlet dar gelirli ailelerin cebini rahatlatacak çözüm önerilerini sunmaya devam ediyor. Aile Destek Paketi kapsamında ödeme miktarı 5 bin TL’ye yükselecek. Başvuru şartları ve detaylar ortaya çıktı!

Meclis'te Yıl Sonu Hareketliliği: Çalışan Emeklilere 5 Bin Lira Ek Ödeme Yolda

Meclis Genel Kurulu'nda yılın son haftasında yoğun mesai! Çalışan emeklilere müjdeli haber: 5 bin liralık ek ödeme yasalaşıyor. Ayrıca vergi istisnaları, şirket borçlarına uzatılan süre, deprem bölgesinde ceza artışı ve sosyal medya vergi düzenlemesi gündemde. Siyasi partilerin yılın son grup toplantıları da merakla bekleniyor.

Tarım Bakanı açıkladı: Destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medyadan duyuru yaparak 4 milyar 247 milyon 28 bin TL'lik tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Selden zarar gören 330 esnafa 35 milyon destek ödemesi yapıldı

Batman'da 19 Kasım'da meydana gelen ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan sel felaketinden etkilenen 330 esnafa, 35 milyon 247 bin 229 destek ödemesi yapıldı.

Aile Bakanlığı o şartları taşıyan hanelere 50.000 TL yardım yapacak! Özellikle o illerde yaşayanlara...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı maddi desteklerine devam ediyor! 50 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Aile Destek Ödemesi’ne İki Sosyal Yardım Parası Eklendi! Bu Ay Üç Farklı Yerden Para Yatacak!

Ekim ayının gelişiyle birlikte gözler sosyal yardım paralarına çevrildi.

Çocuğu okula giden annelere 1300 TL kırtasiye yardımı ödemeleri başladı

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde çocuğu okula giden annelere destek ödemesi yapılacağına yer verildi.

Aile destek ödemesi alanlara müjde! 15 Eylül tarihinde zamlı ödeme yatacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye'nin 81 ilinde yürütülen sosyal yardım projeleri kapsamında başlatılan Aile Destek programı eylül ayında da devam edecek.

Ek MTV ve yapılandırma için son ödeme tarihi 31 Ağustos

Motorlu taşıtlar vergisinin ek ödemesinin ilk taksitinin ve yapılandırmadan faydalanamayan mükelleflerin hesaplanan tutarların tamamının faizinin 31 Ağustos'a kadar ödenmesi gerekiyor.

Nisan ayı aile destek ödemeleri yattı mı, 2023 aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek parası ayın kaçında yatıyor?

Aile destek ödemesi alanlar nisan ayı ile birlikte temmuz ayına kadar verilecek destek paralarının yatıp yatmadığını sorgulamaya başlandı. Aile Destek Programı kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine her ay ödenen destek paralarına yönelik gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Aile destek programı ödemeleri hane içindeki kişi başı düşen aylık gelire göre değişkenlik gösteriyor. Peki, Aile Destek Nisan ayı ödemeleri ne zaman, ayın kaçında yatacak? Aile destek ödemeleri yattı mı?

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri bugün yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 659 milyon 505 bin 379 lira tutarındaki tarımsal desteğin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Öğrencilere 8.500 TL'ye vatan destek ödemesi yapılacak! Başvurular dernekten yapılıyor

8.500 TL'ye varan ödemeler ihtiyaç sahiplerinin ve istenen şartları taşıyanların hesaplarına yatacak. Konunun detayları belli oldu. Destek programına başvuru yapmak isteyenler, ikamet ettikleri ilin sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri üzerinden başvurularını tamamlayacak. İşte tüm detaylar...

Askerliği uzatanın cebi dolacak! 6 ay daha fazla askerlik yapana 51 bin lira ek ödeme!

6 ay daha fazla askerlik yapana 51 bin lira ek ödeme! Askerliği uzatanın cebi parayla dolacak! Tecili biten ve yaşı gelen her erkek vatani görevi olan askerliği yapmakla yükümlü oluyor. Erbaş ve erler için 6 aya indirilen askerlik isteğe bağlı olarak uzatılabiliyor. Askerlik süresi 6 ay daha uzatıldığında askerlik yapana maaş veriliyor ve 51 bin lira ek ödeme sağlanıyor.

'Yeni Evim' Konut kampanyasında örnek ödeme planı

Orta gelirlinin konut sahibi olmasını kolaylaştırmak ve inşaat stokunu değerlendirmek üzere planlanan "Yeni Evim" projesinde alınacak kredi ve geri ödeme planı açıklandı.

Aile Bakanlığı'ndan annelere yıl sonu desteği! Tek şart var sağlayan herkese PTT'den 1300 lira ödeme yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesince ihtiyaç sahibi ailelere verilen sosyal destek ödemeleri her ay takip ediliyor. Ödeme alan ya da almak isteyen pek çok ihtiyaç sahibi Bakanlık tarafından yapılacak duyuruya odaklanıyor. Son olarak anneler için yapılan bir duyuru merak konusu oldu.

Mahkemeden özel okullar için emsal niteliğinde karar: Ek ücret talep edemeyecek

Özel okul ücretlerine bu yıl için yüzde 36.72’lik artış sınırı getirildi. Bu oranı düşük bulan bazı özel okullar, velilerden yemek, kırtasiye, kıyafet ve servis gibi hizmet ve ürünlerden ek ücret talep etmeye başladı. Duruma tepki gösteren ve ek ödemeyi yapmayı kabul etmeyen velilere, öğrencinin kaydının yenilenmeyeceği bildirildi.

Bin 840 TL maaş bağlanıyor! 18 yaş üstü olmak gerekiyor

İhtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan destek ödemeleri devam ediyor. Başvuru yapılması halinde başvurusu değerlendirilen ve onaylanan kişilere aylık, iki veya üç ayda bir ya da tek seferlik olmak üzere ödemeler sağlanıyor. Bakanlık, gereken şartları taşıyan tüm bireylere bin 840 TL ödeme yapıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar…

SGK-SSK, Bağ-Kur emeklisine 2023’te en az 2.200 TL ek ödeme!

SGK-SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisine 2023 yılında en az 2.200 TL ek ödeme yapılacak. Emekliler yeni yılda yapılacak zammı beklerken ek ödemelerden de faydalanabilecek. Milyonlarca emekliye yılda iki defa karşılıksız para ödenecek. Bu parayı almak için herhangi bir başvuru şartı olmayacak. Tüm hesaplara otomatik olarak ödeme yapılacak.

Başvurular 5 Eylül'de başladı! 2 bin 500 TL yardım yapılacak, işte ayrıntılar...

İlk olarak mart-nisan aylarında ödemesi yapılan doğal gaz desteğine ilişkin kış başvuruları devam ediyor. 2 bin 500 liraya çıkarılan doğal gaz destek ödemelerinde ilk defa kiracılar da destek kapsamına alındı. Şimdi vatandaşlar kışın yapılacak doğal gaz destek ödemelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. Peki bu yardım için başvuru nasıl yapılır, şartlar neler, ödemeler ne zaman yapılacak? İşte doğal gaz destek ödemeleri haberinin detayları...

Bakan Yanık'tan anaokulu destekleri açıklaması: Herhangi bir başvuru yok, ailelerin çocuğunu anaokuluna kaydettirmesi yeterli

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, 1 milyon çocuğun eğitimine destek olacak ve çok sayıda aileyi ilgilendiren anaokulu destek ödemesinin bu ayın ikinci haftasında hesaplara yatacağını ifade ederek, "Herhangi başvuru, takip yok. Sadece sosyal yardım alan ailelerin çocuğunu anaokuluna kaydettirmesi yeterli" sözlerini kullandı.