Erteleme Haberleri

Erteleme Haberleri

Otomobiller için olan 7 Temmuz'daki düzenleme ertelendi! Hangi modeller için ertelendiği belli oldu

Güvenlik özelliklerini sıfır araçlar için zorunlu hâle getiren düzenleme, bugün alınan kararla 7 Temmuz'dan 31 Ağustos'a ertelenmişti. Ancak ertelemenin sadece bazı yerli araçları kapsadığı ifade edilmişti. Peki hangi araçlar, ertelemeden yararlanacak, hangileri yararlanamayacak?

Kobane Davası: Mahkeme heyeti karar duruşmasının ertelenmesi talebini reddetti

Kobanê Davası öncesi Sincan Cezaevi önüne onlarca çevik kuvvet aracı getirildi. Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ duruşmaya katılmadı. Mahkeme heyeti duruşma erteleme talebini reddetti.

TFF, Süper Kupa için kararını verdi: Erteleme yok, 7 Nisan'da oynanacak

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa maçının ertelenmeyeceğini açıkladı.

Şimdi de 'Evlilikte yaşa takılanlar': Evlenen gençlere faizsiz kredide üst sınır, 27 oldu

İktidarın seçim vaadi olarak hayata geçirilen yeni evlenecek genç çiftlere iki yıl ertelemeli faizsiz 150 bin liralık kredide yaş sınırının 27 olması sosyal medyada gündem oldu, "evlilikte yaşa takılanlar" etiketi oluştu.

UEFA'dan İsmail Kartal'a şok ceza

UEFA Etik ve Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a 1 yıl ertelemeli 1 maç men ve 25 bin euro para cezası verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan HDP ziyareti açıklaması: Ertelemeyi bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile birlikte açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin soruya, “Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız” şeklinde yanıt verdi.

HDP'nin sözlü savunma tarihi ertelendi

AYM, HDP'nin kapatma davasında sözlü savunmasının 14 Mart yerine 11 Nisan’da yapılmasına karar verdi. HDP 3 ay erteleme talep etmişti.

Bülent Arınç'tan bir seçim çıkışı daha: Erteleme için partiler uzlaşmazsa kaos çıkar

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin ertelenmesi yönünde çağrı yapan Bülent Arınç, muhalefetin tepkisiyle karşılaşmıştı. Tepkilere yanıt veren Arınç, "Partiler anlaşmazsa gerisini onlar düşünsün. Kaos çıkar, birisi yapmayacaksın diyebilir, öbürü yapacaksın diyebilir. Seçimi yapmakla görevli olan kurum 'Bu bana yetişmez' diyebilir. Sulh hükümlerin en güzelidir. Burada sulh nedir uzlaşmak." dedi.

Son 'seçim' açıklaması bir kez daha gündem yarattı! Bülent Arınç'tan çok konuşulacak sözler

Depremlerin ardından siyasetin gündemine damga vuran tartışmalardan biri 14 Mayıs'ta yapılması öngörülen seçimlerin tarihinin ertelenmesi oldu. Bülent Arınç'ın geçtiğimiz günlerde seçimlerin ertelenmesi çağrısına muhalefetten peş peşe tepkiler gelirken CHP lideri Kılıçdaroğlu da "Seçimleri ertelemeye çalışıyorlar. Savaş için bile kararı TBMM verir. Aklınızdan bile geçirmeyin" demişti. Arınç, "Seçim bu şekilde yapılamazsa başka imkanlar aranır, söylemiş olayım" dedi.

Erken terhis olacak mı? Bakan Akar açıkladı…

Milli Savunma Bakanı Akar, terhislerle ilgili herhangi bir erteleme veya erken terhis kararının olmadığını duyurdu. Akar, "Mehmetçiğimizin terhisleri planlanan zamanda yapılacaktır." dedi.

Alarmı ertelemenin geç kalmaktan daha kötü sonuçları olabilir

ABD'de yapılan bir araştırma, sabah alarmını ertelemenin ve yatakta fazladan zaman geçirmenin pek de iyi bir fikir olmadığını ortaya çıkardı.

Bankalar yarışa girdi! İmzayı atan emekliye 5.250 TL'ye Kadar Ödeme

Bankalar, emeklileri müşterisi yapmak için yarışa girdi! Birçok banka kampanyasını güncelledi. Milyonlarca emekli her 3 yılda bir promosyon almaya hak kazanıyor. Alınan promosyonlardan faydalanmak isteyen emeklilerin imza atması yetiyor. Bazı bankalar yaptıkları kampanyalarla ödeme miktarını artırıyor. İmzayı atan emekliye toplam 5.250 TL’ye kadar promosyon ve 3 ay ertelemeli kredi gibi imkanlar sağlanıyor.

Elde kalan 5 milyon çift ayakkabıyı iç piyasaya!

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle, Türkiye’nin bu ülkelere yönelik ihracatta yaşadığı kayıplardan ayakkabı sektörü de nasibini aldı. Sektör temsilcilerinin verdiği bilgiye göre, iptal ve ertelemelerle ihracatçının elinde 5 milyon çift ayakkabı kaldı.

Vatandaş gıda dışı harcamalarını kıstı, perakendecinin cirosu düştü

Birleşmiş Markalar Derneği'nin (BMD) anketine göre, 2022 Ocak'ta aylık bazda perakende markalarının ciroları yüzde 20 azaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, bu düşüşteki ilk nedenin vatandaşın ihtiyaçlarını ertelemesinden kaynaklandığını söyledi. Yerli tüketicinin gıda dışı harcamalarını kısmaya devam etmesi bekleniyor.