Eski Belediye Başkanı Haberleri

Eski Belediye Başkanı Haberleri

AK Parti'li eski başkanın sır ölümü: Sokak ortasında kurşunların hedefi oldu

Rize'nin Ardeşen ilçesinde sokak ortasında, Tunca Beldesi'nin AK Parti'li eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti.

Özgen Ailesinin Acı Günü

Siirt eski belediye başkanı ve milletvekili Hayrettin Özgen’in oğlu, iş insanı Aydın Özgen vefat etti. Özgen’in taziyesi Yeni Mahalle Camisinde yapılıyor.

Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi iddiasına eski başkandan yanıt var

Sancaktepe Belediyesi'nin yerel seçimin ardından AK Parti'den CHP'ye geçmesiyle ortaya atılan jakuzi iddiasına eski Belediye Başkanı İsmail Erdem'den yanıt geldi. Erdem, ''Jakuzi hikayesi tamamen yalan ve iftira.'' dedi.

Siirt’te Eski Belediye Başkanı Yeniden Aday Oldu!

Yeniden Refah Partisi Atabağı Belediye başkan adayı, Atabağı'nda ki 1994 yılındaki yerel seçimlerini kazanan belediye başkanı Mazhar Lale oldu.

Deprem soruşturmasında tutuklanan eski belediye başkanı tahliye edildi

Gaziantep'te, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 38 kişinin hayatını kaybettiği Nurdağı ilçesindeki Emek Apartmanı'na ilişkin davada tutuklu sanıklardan eski Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak tahliye edildi.

Siirt Eski Belediye Başkanı Özalp, DEM Parti’den Siirt Belediye Başkan Aday Adayı Oldu!

Siirt’in eski belediye başkanı Mehmet Selim Özalp, DEM Parti’sinden Siirt Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

DEM Parti Siirt Belediye Başkan Adaylığı İçin Kulislerde Eski Belediye Başkanı Özalp’ın İsmi Konuşulmaya Başlandı!

Halkların Eşitlik ve Demokrasi (DEM) Partisi Siirt belediye başkan adaylığı başvuru süreci devam ederken, daha önce de Siirt’te başarılı bir belediye başkanlığı geçmişi olan Mehmet Selim Özalp’ın, parti tabanı ve bazı kanaat önderleri tarafından aday adaylığı başvuru yapması yönünde kendisine talepler iletildi.

Eski Belediye Başkanı kendini öldürmek istedi

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinin eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, göğsüne tabanca ile ateş ederek intihara teşebbüs etti.

AK Parti 1. Sıra Siirt Milletvekili Adayı Mervan Gül'den Artı Siirt'e Özel Açıklamalar! Seçim vaatlerini bir bir sıraladı

AK Parti 1. Sıra Siirt Milletvekili eski Belediye Başkanı Mervan Gül, Artı Siirt'e özel açıklamalarda bulundu.

Siirt'in Eski Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'dan Çarpıcı Açıklama: O Aday Olursa Asla Oy Vermeyiz!

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Altılı Masa'nın çıkaracağı ortak adayla ilgili konuşan Bakırhan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın aday olması durumunda muhalefete asla destek vermeyeceklerini belirtti.