Euro 2024 Haberleri

Euro 2024 Haberleri

Siirt'te Türkiye-Avusturya Maçı Dev Ekranda İzlenecek

A Milli Futbol Takımı UEFA EURO 2024 macerası,  Siirt kent meydanında kurulacak dev ekrandan izlenebilecek.

Mustafa Destici 'Vatandaşlıktan Çıkarılsın' Dedi, Ailesi 'Zaten Vatandaş Değil' Dedi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, EURO 2024'te Almanya Milli Takımı'nda oynayan ve "Ben Kürdüm" diyen Deniz Undav'ın vatandaşlıktan çıkarılmasını talep etti. Undav'ın ailesi ise "Zaten Türk vatandaşı değil" yanıtını verdi.

Yenilgiyi hazmedemeyince haddini aştı! Çek futbolcudan kriz çıkartacak sözler

A Milli Futbol Takımımız EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Maçın son düdüğünün ardından saha bir anda karıştı. Oyuna sonradan giren ve olayların fitilini ateşleyen Thomas Chory, Çekya basınına olay açıklamalar yaptı. Yaşananların ardında kırmızı kart gören Chory, "Sahaya biraz agresiflik katmak, onları zehirlemek istedim. Bundan hoşlanmayacaklarını biliyordum" ifadelerini kullandı.

Dev takas masada! Ferdi Kadıoğlu gidiyor, o yıldız geliyor

Forvet transferi yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak isteyen Alman devi Borussia Dortmund'dan Niclas Füllkrug'u istedi. Sarı-lacivertli takım, bu transfer için iki tarafla da görüşmelerini sürdürüyor. Almanya Milli Takımı ile EURO 2024'te de mücadele eden Füllkrug, turnuvada forma giydiği 3 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

Montella'dan çok konuşulacak Arda Güler itirafı: Gerçekten üzgünüm

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu ve ilk yenilgisini aldı. A Milliler'de teknik direktör Montella maç sonrasında Arda Güler hakkında konuştu. Yıldız futbolcuyu riske etmemek için yedek bıraktığını belirten Montella, "Arda Güler konusunda gerçekten üzgünüm. Arda yorgundu ve sakatlık riski vardı. Oyuna alırken de düşündüm. 3-0'dayken bir gol atarız düşüncesiyle oyuna aldım" dedi.

UEFA'dan EURO 2024 için sürpriz VAR kararı

A Milli Futbol Takımı'mızın da yer aldığı 2024 Avrupa Şampiyonası için geri sayım sürerken UEFA'da turnuvayla ilgili süpriz bir VAR kararı çıktı. UEFA Hakem Komitesi Başkanı Roberto Rosetti düzenlenen basın toplantısında alınacak VAR kararlarının dev ekranda sebebiyle birlikte açıklanacağını duyurdu. Ayrıca alınan karar doğrultusunda hakemler, önemli pozisyonlarda takım kaptanlarına açıklamalarda bulunacak.

Herkes bu olayı konuşuyor! EURO 2024 kurası çekilirken cinsel içerikli film mi izlendi?

Canlı yayında EURO 2024 kura çekimlerinin gerçekleştiği sırada arka fonda kadın çığlık sesleri duyuldu. Bu beklenmedik olay kısa süre içerisinde binlerce etkileşim aldı.

A Milli Takım'ın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kura çekimi Almanya'da gerçekleştirildi. A Milli Takım EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz ve Çekya ile eşleşirken son rakip, play-off'tan belli olacak.

Türkiye’nin EURO 2024 yolundaki rakipleri belli oldu

EURO 2024 elemelerinde mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımızın grubu ve rakipleri belli oldu. Türkiye D grubunda yer alırken rakipleri Hırvatistan, Galler, Ermenistan ve Letonya oldu.