Geçerli Haberleri

Geçerli Haberleri

Otogaza Yine Zam: Yeni Fiyatlar Belirlendi | Siirt'te Otogaz Fiyarları | Siirt'te gaz fiyatları ne kadar oldu?

Son akaryakıt zamlarının ardından otogaz (LPG) fiyatlarına da zam yapıldı. Yeni fiyat tarifesi gece yarısından itibaren geçerli oldu. Zammın ardından Siirt'te otogazın litre fiyatı 22.13 TL'ye, İstanbul ve Ankara’da ise otogazın litre fiyatı ortalama 21,95 TL’ye çıktı.

Yarından itibaren '81 ilde' geçerli: Kuyumcular bu altınları almayacak

Türkiye'de geçen yıl yatırımcısına yüzde 78 kazanç sağlayan altında yeni bir karar alındı. Yarından itibaren geçerli olmak üzere kuyumcular dolandırıcılık riskine karşı kesme altını satın almayacak.

Elektriğe yüzde 38 zam! İşte yeni tarifenin geçerli olacağı tarih

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, elektriğe yüzde 38 zam geldiğini duyurdu. Yeni tarife 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak

Migros’tan BEDAVA Kampanyası Geldi! 5 Gün Boyunca Geçerli

Migros’tan yepyeni bedava kampanyası geldi. 5 gün sürecek kampanya kapsamında 2 Al 1 Öde fırsatları devrede.

Benzine ve motorine kontak kapattıracak zam

21 Haziran Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1 lira 64 kuruş, motorinin litresine ise 1 lira 63 kuruş zam bekleniyor.

Siirt Belediyesi'nden Taksimetre Ücretlerine Zam!

Siirt Belediyesi, 2024 Haziran ayı meclis kararlarına göre taksimetre ücretlerine zam yaptı. Belediye meclisinin 03 Haziran 2024 tarihli toplantısında alınan karara göre, T plaka şehir içi ücreti 70 liradan 90 liraya çıkarıldı. Karar, 10 Haziran 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Motorine zam geliyor!

Motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak.

Çin'den ithal edilen tüm araçlara yüzde 40 ek vergi uygulanacak

Çin'den ithal edilen elektrikli araçlarda uygulanan yüzde 40 ek vergi artık tüm yakıt türlerindeki araçlar için geçerli olacak. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; benzinli, dizel, hibrit ve elektrikli tüm araçlardan yüzde 40 ek vergi alınacak.

Benzin ve motorine indirim geliyor

Benzin ve motorine yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim geliyor.

LPG'ye 1 lira 8 kuruş indirim geliyor

Otogaz grubunda salı gününden geçerli olacak şekilde 1 lira 8 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. Benzin ve motorin gruplarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

BOTAŞ açıkladı: Doğal gaza zam yapılacak mı?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), 1 Haziran 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılıp yapılmayacağına dair açıklamada bulundu. BOTAŞ " Doğal gaza zam yapılacak mı?" sorusuna net yanıt verdi. İşte detaylar.

MEB Tarafından Ders Saat Süresi Düşürüldü: İşte Detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı, belirli şartları sağlayan okullarda ders saatlerini 30 dakikaya düşürme kararı aldı. Peki, hangi okullar için bu uygulama geçerli? Ders saatinin düşürülmesi için hangi şartların yerine getirilmesi gerekiyor?

MEMUR ZAMMI SON DAKİKA 2024 TEMMUZ: Zam oranı için ilk 3 veri belli oldu! En düşük memur maaşı ne kadar olacak?

Memur zammı son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Hatırlanacağı üzere memur ve emekli maaşları Ocak ayında yüzde 49,25 artış yaşamıştı. Milyonlarca memur şimdi 2024 Temmuz zammını bekliyor. Mart verisinin açıklamasıyla birlikte 3 aylık enflasyon farkı belli oldu. Böylece yılın ikinci yarısında geçerli olacak memur zam oranı güncellendi. Geri sayım sürerken meslek meslek memur maaşı zammı hesaplama işlemleri başladı. Nihai rakamlar için ise son 3 veri bekleniyor. Peki, En düşük memur maaşı ne kadar olacak, kaç TL, ne zaman belli olacak?

3 şehirde geçerli: SGK’dan 0-36 aylık çocuk sahibi 7 bin anneye 325 euro destek

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK) yürütülen Avrupa Birliği (AB) destekli projeyle Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-36 aylık çocuk sahibi 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca ayda 325 euro destek verilecek.

Tillo Belediyesi Türkiye'de Birinci Oldu

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, geçerli oyların yüzde 80'ini alarak Türkiye'de birinci oldu.

YSK oyların geçersiz sayılacağı durumları belirledi!

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy geçerliliği ve geçersizliği hususunda belirli kurallar belirledi. Peki hangi durumlarda kullanılan oylar geçersiz sayılacak? İşte detaylar;

Emeklilerin beklediği adım atılıyor! Haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TGRT Haber canlı yayınında emeklileri ilgilendiren bir açıklama yaptı. Şahin, emeklilerin beklentileri doğrultusunda çalışmaların olduğunu ve Cumhurbaşkanı tarafından kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti. Ayrıca, emekli maaşlarının durumu hakkında bilgi verildi ve yeni emekli maaşlarının 2024 temmuz ayından itibaren geçerli olacağı ifade edildi.

Benzine ve motorine yine zam geliyor

Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere bir zam daha gelecek.

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir okkalı zam daha geliyor

Brent petrolde yaşanan hareketlilik bir zam haberini daha beraberinde getirdi. Motorine pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 40 kuruş zam geliyor.

Motorine büyük zam yolda

Motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam geleceği belirtildi.

Yeni trafik sigortası bedelleri açıklandı

2024'te geçerli olacak trafik sigortası bedelleri açıklandı. İşte yeni fiyatlar...

Yeni Yılda Emeklilerin Hepsine Ücretsiz Olacak: 81 İlin Tamamında Geçerli

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2023 yılının sonlarına doğru vatandaşların karşı karşıya kaldığı sağlık sorunlarına tedbir amaçlı hayata geçirdiği uygulamayı 2024 yılında da sürdürecek. Emekliler, Türkiye'nin tamamında uygulamadan ücretsiz olarak yararlanacak.

Sigaraya Zam Geldi! 2024 Yılı İlk Zammı Belli Oldu! İşte Güncel Fiyatlar...

Yeni yıla girilmesiyle beraber ilk sigara grubuna zam geldi. JTI sigara grubuna gelen zam yarından itibaren geçerli olacak

Bugünden itibaren geçerli olacak! İşte pasaport, ehliyet ve cep telefonu harçlarının zamlı fiyatları

2024 yılının ilk gününde önceden belirlenen zamlar uygulanmaya başlandı.

Yoksulluk sınırı 47 bin lirayı aştı

Türk-İş'in Aralık ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasına göre açlık sınırı 14 bin 431 lira olurken yoksulluk sınırı 47 bin lirayı aştı. Bekâr bir çalışanın ‘yaşama maliyeti’ de aylık 18 bin 796 liraya ulaştı. Böylece 2024 yılı için geçerli olacak asgari ücret bekarın yaşam maliyetinin altında kaldı.

Zamlı asgari ücret ne zaman ödenecek?

Zamlı asgari ücretin rakamı açıklandı. Buna göre çalışanlar maaşlarını yüzde 49 zamlı olarak alacak. 1 Ocak 2024 tarihi ile geçerli olmaya başlayacak olan zamlı asgari ücret, çalışanların hesabına Şubat ayında yatacak.

Engelli maaşı ve Evde bakım maaşı 2024'te ne kadar olacak?

2024 yılında geçerli olacak asgari ücretin 17 bin 2 lira olarak belirlenmesi, birçok sosyal yardım ödemesini etkiledi. Bu kapsamda, evde bakım maaşı olarak bilinen engelli sosyal yardım ödemesinin yeni miktarları da belli oldu. İşte, 2024 yılında evde bakım maaşı tutarları:

Benzin ve motorin fiyatına zam geliyor

Benzine bu gece 12'den geçerli olmak üzere 1,49 lira zam geliyor. Motorin fiyatlarına da cuma günü zam yapılacak.

Memur ve emeklisine ne kadar zam yapılacak? Kirada yüzde 25 sınırı kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Milyonlarca çalışan, memur ve emekli yeni yılda geçerli olacak maaş zammını bekliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir canlı yayında, yeni yılda uygulanacak asgari ücret ile emekli maaşlarında yapılacak zamma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nevresim Seti ve Bot İndirimi! 15 Aralık 2023 BİM Aktüel Kataloğu

Ev içi örme patik, düz dikişsiz bone, fırfırlı dikişsiz bone, masa örtüsü, kaydırmaz tabanlık, banyo paspası, PVC masa örtüsü, kışlık fitilli pantolon, bot, şal yaka fitilli sabahlık, ekose terlik, çok amaçlı çift kişilik yatak örtüsü ve yastık kılıfı gibi ürünlerin yer aldığı 15 Aralık tarihinden itibaren geçerli olacak BİM kataloğu yayınlandı.