Gruplar Haberleri

Gruplar Haberleri

Erdoğan talimat verdi: Uygun fiyatlı konut kredisi çalışması başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat verdiği Hazine ve Maliye Bakanlığı ve TOKİ orta ve alt gelir gruplarının konuta erişimini kolaylaştırmak için kolları sıvadı. Bakanlık ve TOKİ başta uygun faizli konut kredisi olmak üzere pek çok konuda vatandaşların konuta erişimini kolaylaştırmak için çalışma yapıor.

Ünlü peynir markası marketlerden kaldırıldı: Kısırlığa neden oluyor

Marketlerde satılan ünlü Meistereigenossenschaft Sarzbüttel marka peynirler geri toplatılıyor. Listeria kontaminasyonu nedeniyle çeşitli peynir grupları toplatılıyor. Bu peynirleri yiyenlerde yüksek ateş ve karın ağrısı şikayetleri baş gösteriyor.

2024 yılında en çok zamlanan ürünler

Yeni yıl kutlamaları, herkesin girerken mutluluk içinde olup partilerle karşıladığı güzel bir etkinlikken artık ülkemizde potansiyel zamlardan dolayı yeni yıllar, mutluluk değil enflasyon hüznü kaynağı olmaya başladı. İnsanların ekonomik olarak iyi haber alamadığı yılların ardından her geçen gün gelen zamların sarsıcı etkileri artıyor. İşte size 2024 yılının bilançosu: 2024 yılında en çok zamlanan ürünler…

AK Parti'de kör noktaların tespiti için 3 ayaklı yeni model! Artık daha görünür olacaklar

AK Parti, önümüzdeki dönem için üç ayaklı yeni bir iletişim stratejisi belirledi. Buna göre halkla iletişimde "Kör noktalar" tespit edilerek milletvekilleriyle söylem çalışma grupları oluşturacak, AK Partili yetkililer, basın toplantısı sayılarını artıracak ve televizyon programlarına aktif katılım sağlayacak.

Türkiye Kupası ile Süper Kupa tamamen değişiyor: İşte yeni formatlar

Türkiye Kupası ve Süper Kupa organizasyonlarında format değişti.

Selahattin Demirtaş: Biz direndik ve onlar kaybettiler

Avukat Hülya Gülbahar, 1 Haziran'da Ortak Yaşam Ağı ve Yanyanayız-Biraradayız gruplarının hazırladığı dayanışma metnini Edirne cezaevine götürdü. Demirtaş ve Mızraklı ile görüştü, izlenimlerini yazdı.

LPG'ye 1 lira 8 kuruş indirim geliyor

Otogaz grubunda salı gününden geçerli olacak şekilde 1 lira 8 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. Benzin ve motorin gruplarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılacak! İşte Aslan'ın muhtemel rakipleri

2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılacak. Play-off turunda kuralar 5 Ağustos 2024'te çekilecek ve ilk maçlar 20-21 Ağustos, ikinci maçlar ise 27-28 Ağustos'ta oynanacak. Play-off turunda 14 takım mücadele edecek ve 7 takım Şampiyonlar Ligi gruplarına adını yazacak. İşte Aslan'ın muhtemel rakipleri...

Diyarbakır'da dezavantajlı gruplara ücretsiz ulaşım hizmeti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde dezavantajlı halkın şehirler arası ulaşımını ücretsiz sağlıyor.

Doğalgaz ve elektrikte gelire göre tarife dönemi geliyor

Türkiye'de hükümetin farklı gelir grupları için farklı doğalgaz ve elektrik tarifeleri belirleme planı üzerinde çalıştığı belirtildi.

İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli Ahmet'e büyük suçlama! Bakın Erdoğan için ne söylemiş

Hasan Kılıç'ın ölümünün ardından başlayan liderlik kavgasıyla gündeme gelen İsmailağa Cemaati, kapılarını ilk kez gazetecilere açtı. Söz konusu toplantıda 15 Temmuz darbe girişiminde sokağa ilk çıkan grupların başında olduklarını belirten cemaat üyeleri, herhangi bir bağlarının olmadığını deklare ettikleri Ahmet Mahmut Ünlü hakkında da dikkati çeken bir iddiada bulundu.

Batman'da vatandaşlar arasında 3 ayrı silahlı kavgada 7 kişi yaralandı

Batman merkez ve Kozluk ilçesinde ayrı gruplar arsında yaşanan silahlı kavgalarda 7 kişi yarlandı.

Ağlayan Gelin ziyaretçi akınına uğradı

Adıyaman'ın Gerger ilçesi Kurdek Yaylası'ndaki ters laleler (Ağlayan Gelin), çevre illerden de yoğun ilgi görüyor. Türkiye'nin farklı illerinden ve farklı meslek gruplarından gelen doğaseverler, ters laleleri fotoğraflayarak, yaylanın eşsiz manzarasında doğa yürüyüşü yaptı.

Fadıloğlu, şampiyonları kutladı

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nün U14, U16 ve U18 yaş gruplarında kazandığı şampiyonluklarla gururlanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç kramponlar ve sporcu velileriyle bir araya geldi. 3 kupa sevinci yaşayan yeşil-siyahlı sporcular, katılacakları Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olacaklarının sözünü verdiler.

Kansere en dayanıklı kan grubu hangisi?

İsveç'in Karolinska Enstitüsü, kan gruplarına göre insanların kanser geliştirme riskiyle ilgili yaptığı araştırmanın sonuçlarını paylaştı.

İşte en zeki kan grubu

Kan gruplarının insanların karakteristik özellikleri ve zeka seviyelerinde etkili olduğunu ortaya koyan Japon bilim insanları, IQ seviyelerine göre kan gruplarını sınıflandırdı. Peki en zeki insanlar hangi kan grubundan çıkıyor?

Diyarbakır'da 311 çocuk karate turnuvasında mücadele etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin düzenlendiği karate turnuvasına farklı yaş gruplarından 311 çocuk katıldı.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!

Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele edecek. Sarı-kırmızılı takım, bu turda Avrupa Ligi'nde gruplarını ikinci sırada bitiren takımlardan biriyle eşleşecek.

Siirt’te Taraftar Grupları ve Tribün Lideri Hakeme Yapılan Saldırıya İlişkin Değerlendirmede Bulundu!

Siirt’te bulunan 3 büyükler taraftarlar gruplarına üye sporseverler ve Siirtspor tribün lideri, dün akşam oynan Ankaragücü ve Rizespor maçında yaşanan şiddet olayına ilişkin Artı Siirt Haber ajansına değerlendirmelerde bulundu.

Sigaraya zam geldi! En pahalı sigara fiyatları 58 TL’ye yükseldi

Sigaraya zam gelmesinin ardından en düşük ve en yüksek sigara fiyatları arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde diğer sigara gruplarına gelen zamların ardından bugün de Philip Morris grubu 5 liralık zam yaptı. Peki, 7 Kasım 2023 Salı sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte detaylar…

Eşlerini en çok aldatan meslekler ortaya çıktı

Yeni bir araştırmaya göre, her beş çalışandan biri eşine sadık değil. Araştırmada, hangi meslek gruplarının eşlerini daha sık aldattıkları da ortaya çıktı.

SGK listeyi güncelledi! İşte erken emeklilik hakkı bulunan meslekler

SGK, belirli meslek gruplarına erken emeklilik hakkı tanıyor. Bu uygulama, çalışanların 46-50 yaş arasında emekliye ayrılmasını sağlıyor. Yıpranma payı ile erken emekli olabilecek mesleklerin listesi güncellendi. İşte erken emeklilik hakkı bulunan meslekler.

İşte Türkiye'nin en çok para kazandıran mesleği

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye'nin en yüksek gelir sağlayan meslek grupları arasında yer alan Uçak Mühendisliği alanları, büyük bir talep görüyor.

Sigara fiyatlarına dev zam!

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Esse markasını bünyesinde bulunduran KT&G isimli sigara grubuna 5 lira zam geldiğini açıkladı. Aybaş, “Zamlı liste yarından itibaren geçerli olacak. Diğer sigara gruplarına da birkaç gün içinde zam bekliyoruz” dedi.

En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak! SGK Başuzmanı Karakaş, memurların meslek gruplarına göre alacağı ücretleri hesapladı

20 Haziran'da açıklanan asgari ücret Temmuz ara zammına göre, net asgari ücret 11 bin 402 TL'ye yükseltildi. Yüzde 34 oranında zam yapılan asgari ücretin ardından tüm gözler memur ve memur emeklisi zamlarına çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam konusunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirttiği doğrultuda düzenleme yapılarak en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını kaydeden Işıkhan, "Hedefimiz torba yasada tüm paydaşları memnun edecek bir sonuca ulaşmak" ifadelerini kullandı.

3 Ligde Gruplar Belli Oldu, Siirt İl Özel İdare Spor 4. Grupta Yer Aldı

Siirt İl Özel İdare Spor 16 takımın yer aldığı 4. Grupta mücadele edecek.

Online sınavlarda ''ücretli kopya'' iddiası: 150 liraya 100 puan

Türkiye’de Açıköğretim Fakültesi bulunan üç üniversiteye ait final sınavlarının soru ve cevaplarının parayla satışa çıktığı iddia edildi. Cevap anahtarlarının 300 bini aşkın öğrencinin bulunduğu Telegram gruplarından servis edildiği belirtilirken, 150 lira ödeme yapan öğrencilerin sınavdan tam puan aldığı öne sürüldü.

KARAYOLLARI (KGM) 3 BİN İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI: İşte, 2023 Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru şartları, tarihleri ve alım yapılacak meslek grupları

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin işçi alımı başvuruları için geri sayım başladı. Karayolları Genel Müdürlüğü farklı meslek gruplarında yapacağı alımlar için başvuru özel ve genel şartlarını belirledi. Başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden belirlenen takvim doğrultusunda yapılacak. En fazla alım 631 düş işçi, 288 Atölye Usta Yardımcısı, 249 bina ve mal bakıcısı, 374 kalifiye işçi ve 591 sürücü operatörü kadrolarına yapılacak. KGM işçi alımı yapılacak illerin listesi yayınlanan ilan ile birlikte belli oldu. Peki KGM 3 bin işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? İşte, alım yapılacak illerin listesi ve başvuru ekranı

Elektrik ve doğalgaza indirim geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde yüzde 20 indirim yapıyoruz" diye konuştu.

Ayıp olur diye çıkamıyorsanız bu özellik tam size göre

WhatsApp grupları hayat kurtarıcı olduğu kadar sinir bozucu da olabiliyor. Sızan bilgilere göre WhatsApp'ın test ettiği bir özellik birçok kullanıcıyı memnun edecek.