Halı Yıkama Haberleri

Halı Yıkama Haberleri

Siirt’te Halı Yıkama Ücretlerine Zam Geldi

Siirt'te faaliyet gösteren halı yıkama firmaları, artan maliyetler nedeniyle metrekare yıkama ücretlerine zam yaptı. Bu zam kararı, halı yıkama maliyetlerinin artmasıyla doğrudan ilişkilendiriliyor.

Siirt’te yıkamaya getirilen halının içinden çıkan 60 bin liralık altını, müşterisine geri verdi

Siirt'te uzman halı yıkama sahibi Servet Azğan, müşterisinden yıkamak için aldığı halıların içinde bulduğu altınları, sahibine geri ulaştırdı.

Siirt'te Bir Zam da Halı Yıkama Ücretine! Şirketler Zam Kararını Duyurdu

Siirt'te faaliyet gösteren halı yıkamacı esnafı bir araya gelerek, yıkama ücretlerine zam yapılması konusunda anlaştı. Buna göre Siirt'^te metre karesi 25 TL'den yıkanan halılar, yeni gelen zamla birlikte metrekaresi 35 TL'den yıkanacak.

Siirt’te Bir Zam da Halı Yıkama Ücretine! Yeni Ücret Belli Oldu

Siirt'te faaliyet gösteren halı yıkamacı esnafı bir araya gelerek, yıkama ücretlerine zam yapılması konusunda anlaştı. Buna göre Siirt'^te metre karesi 20 TL'den yıkanan halılar, yeni gelen zamla birlikte metrekaresi 25 TL'den yıkanacak.

Diyarbakır'da oto ve halı yıkama yasağı getirildi! Siirt'te de aynı yasak gelir mi?

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ), mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı ve su tüketiminin artması nedeniyle oto yıkama ve halı yıkama için belirli günlerde yasak getirdi. Siirt Belediyesi SİSKİ Müdürlüğü'nün de bir süreliğine aynı yasağı getirip getirmeyeceği merak ediliyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 1 hafta süreyle araç yıkamayı yasakladı

Halı yıkama fabrikalarına da yasak geleceği öğrenildi

Siirt'te Halı Yıkama Fiyatlarına Zam Geldi

Dolar kurundaki artış nedeniyle bir çok ürüne zam gelmeye devam ederken Siirt'te bulunan halı yıkama merkezleri ortak karar alarak halı yıkama fiyatlarına zam yaptı.