Hasar Tespit Çalışmaları Haberleri

Hasar Tespit Çalışmaları Haberleri

Siirt'te Anız Yangınında Zarar Gören Alanlarda Hasar Tespit Çalışmaları Tamamlandı

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik elemanları ve Jandarma ekiplerinden oluşan hasar tespit ekipleri, anız yangınlarından etkilenen ekili alanlar ile Siirt fıstığı bahçelerinde gerekli incelemeleri ve tespitleri tamamladı.

Siirt’te Dolu Yağışı Siirtli Çiftçi Mağdur Etti! Hasar Tespit Çalışmaları Başladı!

Siirt’te 1 haftadır etkili olan sağanak yağış ile birlikte yağan dolu birçok ilçe ve köylerde hasara neden oldu.

Siirt'te Boşaltılan Binalar Olmasına Rağmen Neden Afet Bölgesi İlan Edilmedi? Siirt Afet Bölgesi İlan Edilseydi Nelerden Faydalanacaktı?

6 Şubat depreminde birinci derecede etkilenen 11 ilin dışında geçtiğimiz günlerde hasar tespit çalışmaları sonucunda 6 il daha deprem bölgesi ilan edildi. Siirt'te de hasarlı denilerek boşaltılan binaların, çatlayan yerlerin olmasına rağmen afet bölgesine dahil edilmemesi tepkiye neden oldu.

Bakanlık ilçe ilçe sıraladı! İşte 10 ili vuran depremde en ağır hasarı alan yerler

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca hasar tespit çalışmalarına başlandı. İlk hasar tespit verilerine göre, depremden en çok hasar alan ilçeler, Gaziantep'in Nurdağı, Adıyaman'ın Merkez, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ve Hatay'ın Antakya ilçeleri olarak belirlendi.

Büyük Güneydoğu Depremleri Sonucunda Hangi İlde Kaç Binanın Ağır Hasarlı Olduğu Açıklandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Büyük Güneydoğu derp depreminin en çok etkilediği 13 ilde hasar tespit çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalardan ilk rakamlar paylaşıldı.

Siirt’te Sel Sonrası Temizlik Ve Hasar Tespit Çalışması

Kent merkezinde dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası temizlik ve hasar tespit çalışmalarının başlandığı belirtildi.

Siirt'te 25 İle Ürün Gönderen Köylerde Yaşanan Dolu Felaketi İle İlgili Hasar Tespit Çalışmaları Yapıldı! 

Siirt'in Baykan ilçesinde  meydana gelen şiddetli dolu yağışı sebebiyle hasar tespit çalışmaları yapıldı.