Isparta Haberleri

Isparta Haberleri

Sınav tarihinde görülmemiş kopya! YKS'de soruları yapay zekaya çözdürdü

Isparta’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) TYT oturumunda şeytanın aklına gelmeyecek bir kopya girişiminde bulunuldu.

Bayram Tatili İçin Memleketi Siirt'e Dönen Genç Kazada Ağır Yaralandı

Malatya’da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı. Bayram ziyareti sebebiyle görev yaptıkları Isparta ilinden memleketlerine dönüş yolunda Malatya’da kaza geçiren 4 kişiden Siirtli olduğu öğrenilen Süleyman A., ağır yaralandı.

Liselerde yeni dönem başlıyor: 81 ile kılavuz gönderildi!

Öğrencilerin çok sayıda alanda konferans, panel, seminer gibi bilimsel toplantılar düzenlemesine ve uygulamalı bilim çalışmaları yapmasına olanak sağlayacak olan 'Bilim Uygulamaları Programı'na ilişkin kılavuz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ile gönderildi. Adıyaman, Ankara, Aydın, Bursa, Iğdır, Isparta ve Samsun'daki liselerde bu ay sonu itibarıyla program pilot olarak uygulanacak.

Yere Çöp Atanlar Bir Daha Düşünsün! Parmak İzinden Ceza Kesilecek

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, umuma açık alanları kirleten kişiler atıklardaki parmak izlerinden tespit edilerek haklarında adli işlem başlatılıyor.

Yüksek sıcaklığa dikkat: 77 yıllık rekor kırılacak!

İç Ege, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Bilecik, Burdur, Isparta, Bolu, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya, Bingöl, Muş çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ve batısı, Sakarya ve Bursa'nın güneyi, Van ve Hakkari'nin doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ünlülerden Konserlerin İptaline Tepki Yağıyor! Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Haluk Levent'ten Destek!

Son dönemde konseri iptal edilen sanatçılar arasına Melek Mosso da katıldı. Mosso'nun Isparta konserinin belediye tarafından iptal edilmesinin ardından tepkiler geldi. Ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar da Mosso'ya destek verdi. Yılmaz paylaşımında "Ahlaklı konser! Yine orta çağdan güzel bir orta geldi" dedi. Gökbakar ise "Gençlerin ahlakını kontrol etmek sizin işiniz mi?" sözleriyle tepki gösterdi. Haluk Levent de yakın dostuna desteğini "Yanındayız gülüm" paylaşımıyla gösterdi.

Konseri İptal Edilen Melek Mosso'dan İlk Açıklama: Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak!

Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi’nin ardından Melek Mosso’nun da konseri iptal edildi. Melek Mosso, Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında 3 Haziran’da vereceği konser iptal edildi.

Köpekten Kaçmak İstersen Otomobilin Altında Kalmıştı! Genç Kız Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Isparta'da, üniversite öğrencisi Rabia Kallı (20), köpek sesleri duyunca korkup yola fırladı. Otomobil çarpan Kallı hemen hastaneye kaldırıldı. 7 gün yaşam mücadelesi veren genç kız, hayatını kaybetti.

Isparta Valisi Görevden Alındı

Isparta’da yaşanan elektrik kesintisiyle başlayan kriz sonrasında Vali Ömer Seymenoğlu, geçici olarak görevden alındı. Yerine Ankara’dan Merkez Valisi Osman Kaymak atandı.