Izdiham Haberleri

Izdiham Haberleri

Siirt'te İndirim Yapan Mağazada İzdiham

Siirt'te kişisel bakım ve kozmetik market zinciri olan Gratis’in bugün başlattığı dev indirim şube önünde adeta izdihama neden oldu.

Diyarbakır'da 200 liralık festival çeki izdihamı

Diyarbakır'da ev eşyasından giyim eşyasına kadar çeşitli ürünlerin satıldığı bir alışveriş merkezinde, bayrama özel kampanya düzenlenince izdiham yaşandı.

Batman'da çeyiz mağazasında indirim izdihamı

Batman'da bir çeyiz mağazasının indirimli kampanyasında yaşanan izdihamda vatandaşlar birbirini ezdi.

Siirt ve Batman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açıldı

Nazilli’de Katlı otopark altında yer alan alanda Siirt ve Batmanlılar derneği hizmete girdi. Dernek Başkanlığını Alaattin Uyanık’ın yaptığı dernek açılışı izdihama neden oldu.

Görüntüler Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinden! Başvuru İçin İzdiham Yaşandı!

Siirt'te güvenlik korucusu alımı için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sağlık raporu almaya gelen adaylar, büyük yoğunluk oluşturdu. 

Diyarbakır’da gece yarısı ’ucuzluk’ izdihamı! Polis elektriği kesti

Diyarbakır’da, aşılışa özel indirim yapan bir çeyiz mağazasının önünde toplananlar, ucuz ürün alabilmek için izdiham oluşturdu. Polis, kalabalığı elektriği kestirerek dağıttı.

Vatandaşlar, yarı fiyatına tencere alabilmek için birbirlerini ısırdı

Ankara'da bir alışveriş merkezinin tadilat sebebiyle tüm ürünleri yarı fiyatına satması kararıyla birlikte mağazada izdiham yaşandı. Saatler öncesinden kuyruğa giren vatandaşlar, kepenklerin açılmasından sonra adeta yarışa girdi. Yarı fiyatına tencere satın almak isteyen bazı vatandaşlar, birbirlerini ısırdı.

Futbol maçında korkunç izdiham! 174 kişi hayatını kaybetti

Endonezya'da bir futbol müsabakası sırasında taraftar arasında çıkan kavgayı durdurmak için polisin yaşartıcı gaz kullanması sonrası çıkan izdihamda 174 kişi yaşamını yitirirken 180 kişi de yaralandı.

Kan Bağışlayana "Ayakkabı Hediye" İzdihamı! Saatlerce Sıra Beklediler

Antep’te spor ayakkabısı hediyeli kan bağışı düzenlenmesi üzerine binlerce kişi güneş altında saatlerce bekleyip kan verdi.

Siirt'te Bedava Döner İzdihamı!

Siirt'te Ramazan Bayramı Arefe günü nedeniyle ücretsiz tavuk döner dürüm dağıtan dönerci dükkanının önünde zaman zaman izdiham yaşandı.

Yağları Market Raflarında Gören Koşuyor! Vatandaşın Endişesi Yağ Yüklü Gemilere Rağmen Azalmadı

Marketlerde yaşanan ayçiçek yağı izdihamları günlerce konuşulmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı telefon görüşmesinde karara bağlanan ayçiçek yağı sevkiyatının tarihi netleşti. Kısa süre sonra Türkiye'de olacak ayçiçek yağını taşıyan gemileri, vatandaşın endişesini azaltmadı. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, yağların depodan çıkıp daha raflara gelmeden vatandaşlarca kapış kapış alındığı görülüyor.

Devlet Bahçeli, "yağ krizi"nin sorumlusunu buldu: Orkestra şefi CHP!

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündemi değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, marketlerdeki yağ izdihamına ateş püskürdü. "Sanal ve sipariş yağ krizinin orkestra şefi yine CHP olmuştur" diyen Bahçeli "Çok hassas dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde iç işgal şebekesinin toplumsal panik halini körüklemesi en hafif tabiriyle şerefsizliktir." diye konuştu.

Siirt'te yağlara zam gelecek endişesi, marketlerde izdihama neden oldu!

Siirt'te zam gelmeden önce sıvı yağ almak isteyen vatandaşlar marketlerde izdiham oluşturdu.

Siirt'te İŞKUR İzdihamı

Güres Caddesi'nde İzdiham