Kaç Tl Olacak Haberleri

Kaç Tl Olacak Haberleri

Dolar için ABD'li bankadan korkutan rapor

Türkiye'de sürekli yükselişte olan dolar kuruyla ilgili ABD'li ünlü yatırım bankası Morgan Stanley'den çarpıcı bir tahmin geldi. Banka, doların 2025 ortalarında 39 TL'yi göreceğini rapor etti.

Emekli Maaş Zammı İle İlgili Son Gelişmeler Neler? En Düşük Emekli Maaşı Kaç TL olacak?

Emekli maaş zammı ile ilgili araştırmalar Temmuz ayının yaklaşması ile birlikte SSK, Bağ-Kur, memur ve memur emeklileri tarafından öncekine göre daha yoğun bir şekilde yapılıyor. Temmuz ayında açıklanması beklenen 6 aylık enflasyon farkı yüzde kaç olur? Buna göre en düşük emekli maaşı yüzde kaç olacak? Dul yetim aylığı kaç TL olacak? Herkes maaş zammını tam olarak alabilecek mi? Kök aylığı düşük olanlar için süreç nasıl işleyecek?

Uzman öğretmen maaşı 42 bini geçiyor işte 2024 tüm zamlı memur maaşları

Gelen bilgilere göre, en düşük uzman öğretmen maaşı, zamlarla birlikte 42 bin TL'yi geçecek. Öte yandan tüm memurların maaşları da öğretmen maaşına gelecek oransal zam kadar artış gösterecek. Peki Uzman öğretmen ve branşlara göre memurların maaşı kaç TL olacak?

İslam Memiş, dolar ve gram altında beklentiyi açıkladı

Merkez Bankası'nın faiz kararı fiyatlayan döviz ve emtia fiyatlarında ataklar sürüyor. Peki Perşembe günü alınacak kritik karar sonrasında dolar ve gram altın kaç TL olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, merak edilen soruya cevap verdi. Memiş, TCMB sonrası beklentiyi açıkladı.

Üniversite ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği ne kadar, kaç TL olacak?

10 Ekim'de gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından üniversite öğrencilerine ulaşım desteği verileceği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. Bununla birlikte öğrenciler ulaşım desteğinden nasıl yararlanacağını ve başvuruların ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Peki Üniversite ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği ne kadar, kaç TL olacak? İşte merak edilenler...