Kamu Kurumu Haberleri

Kamu Kurumu Haberleri

20 kamu kurumu 63 bin 214 işçi ve memur alacak! İşte detaylar

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 20 kamu kurumu işe alım yapacak. Buna göre kamuya 63.214 işçi ve memur alımı gerçekleştirilecek. Peki hangi pozisyonlara personel alımı yapılacak? Hangi kurumlar işçi ve memur alımı yapacak? İşte işe alımın detayları...

Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı

Memur olmak isteyen binlerce vatandaşa güzel haber geldi. 23 kamu kurumunun 38.625 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı.

26 kamu kurumu binlerce personel alımı yapacak: Başvuru şartları belli oldu

Memur olma hayali kuranları yakından ilgilendiren personel alımı ilanları bugün yeniden güncellendi. Türkiye genelinde 26 kamu kurumu, toplamda 4 bin 986 yeni personel alımı yapacak.

Kamu kurumundan hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te bir kamu kurumuna ait kullanım dışı metal malzemeleri çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

Tapu ve Kadastro Siirt'te Devlet Memuru Alacak! İşte Ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, kamu kurumu tarafından bünyesinde istihdam edilmek üzere kamuya 84 ilde 425 devlet memuru alımı yapılacağı duyurusu yapıldı. İşe alınacak devlet memurları sözleşme kapsamın da işe alınacaktır Son başvuru tarihi 11.12.2022

KPSS şartı yok! Zabıt katibinden sekretere kamuda binlerce kişiye iş

KPSS şartı olmadan başvurabilirsiniz... Yüzlerce kamu kurumu ve üniversitede hem kadrolu memur hem de sözleşmeli personel alımıyla ilgili ilanlar yayınlandı. Bazı kadrolarda ise KPSS şartı da aranmıyor. Kamu ilanlarında binlerce kişiye uygun iş ilanı bulunuyor.