Kesilecek Haberleri

Kesilecek Haberleri

Siirt Valiliği'nden Anız Yakma Yasağı! Dönüm başına ceza kesilecek

Siirt Valiliği, çevreyi ve tarım alanlarını korumak amacıyla önemli bir karar alarak anız yakmayı yasakladı. Valilik Genel Emri ile il genelinde anız yakmak kesinlikle yasaklanmış olup, yasağa uymayanlara ağır cezalar uygulanacak.

Vergide sıra engellide: ÖTV’siz araç alma hakkı kaldırılıyor!

Engellilerin ÖTV’siz araç alma hakkı tümden kaldırılıyor. Engellilere ÖTV muafiyeti yerine Aile Bakanlığı tarafından sınırlı araç alım desteği verilecek, diğer yardımlar kesilecek.

Siirt'te Elektrik kesintisi yaşanacak yerler | 23 Haziran Pazar

Elektrik sağlayıcıları tarafından Siirt’te işletme ve yatırım çalışması nedeniyle bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

Tacikistan'da başörtüsü ve dini bayramlar yasaklandı

Tacikistan'da tartışma konusu olan başörtüsü ve tesettürü yasaklamaya yönelik parlamentoda onaylanan yasa, Cumhurbaşkanı İmamali Rahman tarafından imzalandı. Yasayı ihlal eden Tacik vatandaşlarına para cezası kesilecek.

Bakanlık incelemeye başladı: İşte IBAN’la alınan ödemelere kesilecek cezalar

Müşterilerini IBAN'la ödemeye yönlendiren, alışveriş karşılığında fiş kesmeyen esnafa kötü haber geldi. Ödemeyi banka hesabından alıp fiş vermeyen işletmelere her bir fiş için 3.400 TL ceza kesilecek.

Siirt'te bu kurala uymayan işletmelere ürün başına 2 bin lira kesilecek!

Siirt Ticaret İl Müdürlüğü Lokanta-Kafe-Restoran vb. İşletmelerde Fiyat Etiketi ve Fiyat Tarifesi Denetimi gerçekleştirdi.

İzin belgesi olmadan evini günlük kiralayana 1 milyon lira ceza kesilecek

Yüksek kazanç beklentisiyle konutunu günlük kiraya veren ev sahipleri, izin belgesi bulundurmadığı takdirde 100 bin lira ceza alacak.

Kullanılmayan cep telefonlarıyla ilgili yeni karar

1 Ocak 2024'ten itibaren kesintisiz olarak 1 yıl süreyle kullanılmayan cep telefonlarının iletişim bağlantısı 24 saat içinde kesilecek, cihaz bilgileri siyah listeye dahil edilecek.

Hayat pahalılığı Cübbeli Ahmet Hoca'yı da vurdu

Yaptığı sivri çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken Cübbeli Ahmet bu kez de hayat pahalılığını eleştirdi. Cübbeli, verdiği verdiği son vaazda, ''Ee şimdi biz kesilecek koyun gibi bıçağımız bilenirken hahaha hihihi yapar duruma geldik. Efendimiz, 'azap bekleyin' buyurmuştu. Bu hayat pahalılığı, bu enflasyon azap değil de ne?'' ifadelerini kullandı.

Sokakta kurban kesene para cezası verilecek. Kurban Bayramı'nda park, bahçe, cadde, sokak, bina önleri, meydan gibi umuma açık yerlerde kesim yapanlara ceza yağacak

Kurban Bayramına sayılı günler kala çevre kirliliğini önlemek adına tedbirler alındı. Tedbirler doğrultusunda ilgili kurumlar, belediyelerin belirlediği kurban satış ve kesim yerlerinde Kurban Bayramı boyunca denetim yapacak. Satış ve kesim yerlerindeki denetimlerin haricinde apartman önünde, sokakta, parklarda kurban kesiminin engellenmesi için de çalışmalar gerçekleştirilecek. Kurallara uymayanlara da para cezası kesilecek. İşte kesilecek cezasının miktarı...

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği Değişti! Resmi Gazete'de Yayımlandı! Evde Bakım Maaşı Kesilecek Mi? İşte Yeni Düzenleme…

Türkiye’de oldukça geniş bir kesime yapılan yardımlardan biri olan evde bakım maaşları hakkında bakanlık yeni bir yönetmelik yayımladı. Peki, evde bakım maaşları kesilecek mi? İşte detaylar…

Siirt'te yaban keçisi avlayanlara 300 bin lira ceza uygulanacak

Siirt'te koruma altındaki yaban keçisi avlayanlara 300 bin lira ceza kesilecek.

AFAD ekibi ile enkaz altındaki diyaloğu gündem olmuştu! 'Ahmet Abi' üzücü gelişmeyi duyurdu

Deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmaları sürerken, enkazın 5 metre altından çıkan Ahmet isimli bir depremzede ile arama-kurtarma ekipleri arasındaki diyalog büyük ilgi çekmişti. Enkaz üzerindeki kurtarma ekiplerinin kendisine sürekli seslenmesinin enkaz altında kendisini zorladığını belirten depremzede, o anları anlattı. Ahmet Erol Yılmaz, "Ameliyat olacağım, büyük ihtimalle sol ayağım bileğimden kesilecek" dedi.

Siirt 20 - 21 -22- 23 - 24 Ocak 2023 Elektrik Kesintisi Yerleri ve Saatleri

Siirt'te 20 - 21 -22- 23 - 24 Ocak 2023 tarihlerinde uygulanacak elektrik kesintileri ile ilgili açıklama yapıldı. Siirt'te nerede elektrikler kesilecek? Siirt'te elektrik ne zaman gelecek? İşte Siirt'te elektrik kesintilerinin yaşanacağı ilçeler...

Siirt'te 2 Gün Boyunca Uzun Süreli Elektrik Kesintileri Yaşanacak! İşte Kesintilerin Yaşanacağı Adresler

Siirt il merkezi ve ilçelerde yaşanan elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkiliyor.

Yere Çöp Atanlar Bir Daha Düşünsün! Parmak İzinden Ceza Kesilecek

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, umuma açık alanları kirleten kişiler atıklardaki parmak izlerinden tespit edilerek haklarında adli işlem başlatılıyor.

Araç sahipleri dikkat! Bir aydan az süreniz var... Cezası 2 bin 534 TL'ye çıkacak

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte araç sahiplerine kış lastiği uyarısı geldi. Aralık itibarıyla başlayacak olan kış lastiği zorunluluğu Nisan ayında sonra erecek. Kurala uymayan ticari araçların sürücülerine 846 TL ceza kesilecek. Söz konusu ceza, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanacak yeniden değerlendirme oranı çerçevesinde 1 Ocak 2023 itibarıyla güncellenecek. Öte yandan kış lastiği taktırmama cezasının yeni yılla birlikte 2 bin 534 TL olması bekleniyor.

Evinde kedi ve köpek besleyenler dikkat! Bunu yapmayana ceza kesilecek

Evcil hayvanlar için istenen mikroçip gündem oldu! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan resmi açıklama geldi. Açıklamada, mikroçip teknolojisinin dünya genelinde vahşi veya evcil hayvanların takibini sağlamak için kullanıldığı vurgulandı. Evlerinde kedi ve köpek besleyen hayvanseverler için de son tarihin 31 Aralık 2022 olduğu bildirildi.

Siirt'te Bu Hayvanları Öldürenler Yandı! Binlerce Lira Ceza Kesilecek

Doğa Koruma ve Milli Parklar Siirt il şube müdürlüğü tarafından nesli tükenmekte olan hayvanları avlamanın cezaları açıklandı.

Siirt'te Korsan Taksicilik Yapanlar Yandı! Kurallara Uymayanlara Büyük Ceza Kesilecek!

Siirt Valiliği, kentte taksiciliğe yönelik denetimlerini artırdı, korsan taksicilik yapanlara büyük cezalar uygulanacak.

Ordu, Siirtspor'u Dağıttı! Bu Kez Fatura Kime Kesilecek?

Ligin son sırasında yer alan Siirtspor bir ağır darbeyi de evinde ağırladığı Orduspor'dan aldı.