Küçük Kız Haberleri

Küçük Kız Haberleri

Siirt Kurtalan’da 7. Kattan Düşen 4 Yaşındaki Kızı Çocuğu Hayatını Kaybetti

Siirt’in Kurtalan ilçesinde bulunan Güven Apartmanı'nın 7. katından düşen 4 yaşındaki Derya Yarar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya çarpıcı suçlama: Küçük kızlara büyü yaptırıyorlar

Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya çarpıcı suçla... Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kovulduğu İsmailağa'ya yönelik suçlamalara devam ediyor.

Medical Point, küçük kızın hayalini gerçekleştirdi

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Ayla Demirkan, bugün hayallerine kavuştu.

SANKO Okulları öğrencilerinin jimnastik başarısı

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Artistik Jimnastik İl Müsabakası'nda SANKO Okulları Minik Kızlar B Takımı ve Küçük Erkekler Ferdi il birincisi olurken, Küçük Kızlarda il ikincisi, Minik Kızlar A Takımı ise dördüncüsü oldu.

Polis olma hayali kuran minik Ada'ya büyük sürpriz

Gaziantep'te polis olma hayali kuran küçük kız, üniforma giydirilerek trafik şube müdürlüğünde ekiplerle birlikte görev yaptı.

Siirt'te küçük kızın doğum günü kutlamasına polis ekipleri de katıldı

Siirt Kent Meydanındaki Sürpriz Doğum Günü Kutlamasına Emniyet Güçleri de Katıldı.

5 kişinin öldürüldüğü cinayet zincirinin kan donduran detayları ortaya çıktı

İstanbul'da Silivri ve Çatalca'da kayıp olarak aranırken öldürüldükleri ortaya çıkan 5 kişiyle ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli Ömer Y. ifadesinde Sevgi Demirci'yi sevgilisi Ünal Y.'ye sarılırken arkadan yaklaşarak kabloyla boğduğunu, oğlu Eren'i başına kazma sapı ve çekiçle vurarak öldürdüğünü, 13 yaşındaki küçük kızı ise görgü şahidi kalmasın diye yine kabloyla boğduğunu anlattığı belirtildi. İşlenen 5 cinayetten aile üyelerinden bir çoğunun haberi olduğu ancak polise haber verilmediği tespit edildi.

Siirt Vakfı ve Siirtli Kadın Kuaförler Küçük Kız Çocuklarına Tebessüm Oldu

Siirt Vakfı kadın kolları başkanlığının hazırladığı program çerçevesinde, Siirt'te hizmet veren kadın kuaförleri, gönüllü olarak maddi durumu iyi olmayanlar ailelerin ve yetim çocukların saç bakımını yaptı.

13 yaşındaki kız öğrenci, başka bir kız öğrenciyi metruk binada öldüresiye dövdü

Biri 14 diğeri 13 yaşında olan iki kız öğrenci, atıl kalan binada erkek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Bu sırada küçük kızı yerde sürükleyen şahıs, "Çoluk çocuksun büyü de gel" dedi.

Diyarbakır’da Şok Olay! 13 Yaşındaki Suriyeli Kız Çocuğu Doğum Yaptı

Diyarbakır’da Suriye uyruklu kız, gebe kalıp gittiği hastanede doğum yaptı. Yaşı küçük olduğu için hastane polisi tarafından olay savcılığa bildirildi. Küçük kızın anne ve babası ile evlendiği kişi ve onun anne ve babası hakkında "Zincirleme nitelikli cinsel istismar" suçundan 20’şer yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Siirt'te Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kız Çocuğuna Otomobil Çarptı

Siirt il merkezinde yolun karşısına geçmek isteyen küçük kız çocuğu, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

TikTok yeni krizle karşı karşıya! 9 yaşındaki kızın ölmesi sonrası yaptırım uygulanabilir

Kısa video platformu TikTok'a challenge videosu çekerken yaşamını yitiren 9 yaşında bir kız çocuğu yüzünden yaptırım uygulanabilir. Küçük kızın "blackout challenge" yaparken boğulduğunu öne süren aile, TikTok'a dava açtıklarını söyledi.

Küçük kızı kurtarmaya çalışan kadın akıntıya kapılarak hayatını kaybetti

Diyarbakır'da küçük kızı kurtarmaya çalışan kadın akıntıya kapılarak hayatını kaybetti Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde pikniğe giden aileden akıntıya kapılan iki kişinde biri boğularak hayatını kaybetti.

Cami imamı küçük kıza cinsel istismardan tutuklandı!

Erdemli ilçesinde bulunan İmamı Azam Camii'nde görev yapan İmam M. K., küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İmamın evindeki bilgisayarda yapılan incelemede çok sayıda cinsel içerikli çocuk videosu bulundu.

Siirt'te Küçük Kızın Dramı