Mağaza Haberleri

Mağaza Haberleri

Siirt'te İndirim Yapan Mağazada İzdiham

Siirt'te kişisel bakım ve kozmetik market zinciri olan Gratis’in bugün başlattığı dev indirim şube önünde adeta izdihama neden oldu.

Dev marketler zinciri Anadolu'ya açıldı

ANPA GROSS Marketler Zinciri, yeni mağazasını 'Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sanayi şehri ve yıldızı olarak anılan Gaziantep'te 'ANPA GROSS 27 AVM'de hizmete açtı.

Coffy'den tek fiyata kahve satışı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen, ilk tek fiyatlı dijital kahve markası Coffy, büyüme istikrarını sürdürüyor. 2019 yılında İstanbul Kadıköy'deki ilk mağazasıyla müşterileriyle buluşan marka, 100'üncü şubesini Diyarbakır'da açtı.

Sadaka Taşı Derneği Siirt’te İyilik Mağazasının Açılışını Yaptı!

Türkiye’nin bir çok noktasında yardım faaliyetleri yapan Sadaka Taşı Derneği, Siirt’te ihtiyaç sahibi ailelerin yararlanabileceği mağazanın açılışını yaptı.

Anpa Gross artık Anadolu'da

Anpa Gross Marketler Zinciri, yeni mağazasını Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sanayi şehri ve yıldızı olarak anılan Gaziantep'te Anpa Gross 27 AVM'de hizmete açıyor. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00 'da yapılacak muhteşem açılışta her zaman olduğu gibi büyük indirimler ve kampanyalar, Anpa Gross müşterileriyle buluşacak. Görkemli açılışa büyük bir ilginin olacağı bekleniyor.

Batman'da çeyiz mağazasında indirim izdihamı

Batman'da bir çeyiz mağazasının indirimli kampanyasında yaşanan izdihamda vatandaşlar birbirini ezdi.

Siirt'te yeni bir giyim mağazası hizmete girdi

Siirt'te Yunus Dirikolu adlı vatandaş, yeni bir giyim mağazasını vatandaşın hizmetine açtı. 

Ekşi Sözlük'ün Android ve iOS Uygulamalarına Erişim Engeli Getirildi

Daha önce alan adlarının yasaklandığını gördüğümüz Ekşi Sözlük'ün şimdi de Android ve iOS mağazalarında bulunan mobil uygulamasına erişim engeli geldi.

Zincir marketlere yeni düzenleme getirildi: Artık bu ürünleri satmak zorunluluk olacak

Ticaret Bakanlığı, perakende ticarette ilke ve kuralları yeniden düzenledi. 200’den fazla olan zincir mağazalara, tıbbi beslenme tedavisi gerektiren hastalıklara yönelik gıda ürünü satış yükümlülüğü getirme yetkisi verildi. Böylece glütensiz, laktozsuz ve benzeri özelliklere sahip ürünlere daha kolay ulaşmasının önü açıldı.

Vatandaşlar Et Yiyemez Oldu! Siirt'te Ucuz Et Satan Et ve Süt Kurumu Satış Mağazası Açılmalı!

Et fiyatlarının kilosunun 300 lirayı bulması nedeniyle vatandaşlar et yiyemez oldu, birçok ilde bulunan Et ve Süt Kurumu satış mağazasının Siirt'te açılması şart oldu.

İstanbul'da yaşayan Siirtli İş İnsanı, Memleketinde İlk İşletmesinin Açılışını Yaptı!

İstanbul'da farklı sektörlerde işletmecilik yapan Pervari nüfusuna kayıtlı 39 Yaşındaki Mehmet Albay, Siirt knet merkezine kurduğu mobilya mağazası ile istihdam yaratmayı amaçlıyor.

Siirt’te Oyuncak Mağazasının Deposunda Çıkan Yangında Büyük Hasar!

Siirt’te oyuncak mağazasının deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.  İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın sonucu maddi hasar meydana geldi.

Böylesi filmlerde olur! Tuvaletin duvarını delip... Çalışanlar, akılalmaz olayı ertesi sabah işe geldiklerinde fark ettiler

ABD'nin Washington eyaletinin Lynnwood şehrindeki bir alışveriş merkezinde Apple mağazasının bitişiğindeki kahve dükkanındaki tuvaletin duvarını delen hırsızlar, 500 bin dolar değerinde mal çaldı.

Diyarbakır’da gece yarısı ’ucuzluk’ izdihamı! Polis elektriği kesti

Diyarbakır’da, aşılışa özel indirim yapan bir çeyiz mağazasının önünde toplananlar, ucuz ürün alabilmek için izdiham oluşturdu. Polis, kalabalığı elektriği kestirerek dağıttı.

Kurtalan'da Sevgi Mağazası Açılıyor

Kızılay, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Siirt'in Kurtalan ilçesinde “Sevgi Mağazası” açıyor.

Siirtli Kuzu Grup 100'den fazla mağazası olan Panço’nun sahibi oluyor

Türkiye’nin birçok kentinde 100’den fazla mağazası bulunan Panço Giyim satılıyor. Çocuk giyim markası Panço’nun yeni sahibi Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Kuzu Grup oluyor.

Vatandaşlar, yarı fiyatına tencere alabilmek için birbirlerini ısırdı

Ankara'da bir alışveriş merkezinin tadilat sebebiyle tüm ürünleri yarı fiyatına satması kararıyla birlikte mağazada izdiham yaşandı. Saatler öncesinden kuyruğa giren vatandaşlar, kepenklerin açılmasından sonra adeta yarışa girdi. Yarı fiyatına tencere satın almak isteyen bazı vatandaşlar, birbirlerini ısırdı.

Mahalle bakkallarında yeni dönem

Mahalle bakkalları artık 'koop bakkal' olabilecek. Projeye göre, Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında satılan ürünler artık mahalle bakkallarında da satılabilecek.

Artan fiyatlardan şikayet edenler oraya gidiyor! Ölmüş kişilerin kıyafeti: 10 lira, 20 lira...

Elazığ'ın tarihi bit pazarında bulunan bir mağazada, hayatını kaybetmiş kişilere ait kıyafetler uygun fiyattan satılıyor. Yüksek fiyatlardan şikayet eden vatandaşlar ucuz olduğu için bu kıyafetleri tercih ediyor.

Cumhurbaşkanının Verdiği Talimat, Siirt'te Neden Uygulanmıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatını verdiği Tarım Kredi Kooperatifin'in satış mağazası Siirt'te henüz açılmadı.

Et ve Süt Kurumu Kuzu Etinde İndirime Gidecek Ama Siirt Ucuz Et Yiyemeyecek!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Et ve Süt Kurumu'nun kuzu eti fiyatında yüzde 25'lik indirim yapacağını duyururken, Siirt'te Et ve Süt Kurumu mağazasının olmaması Siirtli vatandaşlarda tepkiye neden oldu.

BİM'de skandal görüntüler: Sosyal medyada gündem oldu

BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi'nde satılan et ürünü sosyal medyada gündem oldu.

Muharrem İnce: İktidardan da muhalefetten de razı değiliz, ikisini de göndermek istiyoruz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iktidarın memleketin sorunlara kalıcı çözümler üretemediğini söyleyerek, “Mahkumlara izin uzatılmış, bakaya olanlar bedelli askerlikten yararlanacakmış, memleketin sorunlarına kalıcı çözüm üretmiyorlar. Depo basarak, stokçu diye suçlayarak, tanzim satış mağazaları açarak sorunu çözebileceklerini düşünüyorlar” dedi.

Kampanyalarda 'Bedava', 'Her Şey', '-e Varan' Gibi İfadelerin Kullanılması Kısıtlandı!

Fiziksel ya da dijital hemen hemen her mağazada karşımıza çıkan 'yanıltıcı' ibareler tarih oluyor. Ticaret Bakanlığı, yayınladığı kılavuz ile 'bedava', '-e varan', 'her şey' gibi yanıltıcı olabilen ibarelerin kampanyalarda kullanılmasını yasakladı.

Siirt’te Deniz Feneri Yardımlarından Yararlanacak Aile Sayısı 800’e Çıkarıldı

Geçtiğimiz hafta törenle hizmete açılan Deniz Feneri Derneği Geçici Giyim Mağazasında maddi durumları elverişli olmayan vatandaşlara giysi dağıtımına devam ediliyor. Kentin Kurtalan caddesi üzerinde açılan mağazadan yararlanacak olan aile sayısı 550’den 800’e çıkarıldı.

Deniz Feneri Mağazası Siirt'te Açıldı

Uluslararası yardım koordinatörü ve Beyaz Köprü Derneği Başkanı Haşim Karataş, ve Yardım Gönüllüsü Murat Acır’ın öncülüğünde dualarla ilahilerle ve def eşliğinde Yardım Merkezi açıldı.