Migros Haberleri

Migros Haberleri

Migros’tan BEDAVA Kampanyası Geldi! 5 Gün Boyunca Geçerli

Migros’tan yepyeni bedava kampanyası geldi. 5 gün sürecek kampanya kapsamında 2 Al 1 Öde fırsatları devrede.

81 ilde düğmeye basıldı yasak geldi! Migros, A101, BİM, ŞOK market ve tüm zincir marketlerde bundan böyle bu ürünler satılmayacak...

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinin, küçük esnafı korumak adına belirli ürünlerin satışında sınırlamalar yapması gerekecek.

Uyarılar işe yaradı! Zincir marketlerde indirim ve fiyat sabitleme yarışı devam ediyor

Uyarılar işe yaradı! Zincir marketler indirim ve fiyat sabitleme yarışına girdi05.01.2023 11:35 Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yaptığı 'fiyatların belli bir süre artırılmaması veya sabitlenmesi' çağrısı ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un incir market yöneticileriyle gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı uyarılar karşılık buldu. ŞOK ve Migros, yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirime giderken CarrefourSA ise 20 bin üründe yüzde 20'den yüzde 40'a varan indirimler uygulama kararı aldı. Happy Center da indirim rüzgarına katıldığını duyurdu.

Zincir marketler indirim yarışına girdi

ŞOK Marketler’in 1000 üründe fiyatları sabitlemesinin ardından, Migros ve CarrefourSA da kampanyalarını duyurdu. Migros, Ocak ayı boyunca 419 ürünün fiyatlarını değiştirmeyeceğini, CarrefourSA ise 20 bin üründe indirim yaptığını açıkladı.

Rekabet Kurumu'ndan 13 markaya ceza! Aralarında Coca-Cola, Eti, Pepsi, Şölen, Haribo ve Kent Gıda da var

Zincir marketler BİM, A101, ŞOK, Migros, Carrefour ve tedarikçiler verilen cezanın devamı niteliğindeki soruşturmada bazı tedarikçilerin marketlerin raf fiyatlarını belirlemeye yönelik kartel oluşturdukları tespit edildi. Bu kapsamda aralarında Coca-Cola, Eti, Pepsi, Şölen, Haribo ve Kent Gıda'nın da olduğu 13 teşebbüs hakkında yaklaşık 878 milyon TL idari para cezası verildi.

Günlerdir eylemdeydiler, direndiler, kazandılar, geri dönüyorlar!

Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası (DGD-SEN) Migros'ta işçilerle işveren arasında yaşanan sorunun çözüme kavuştuğunu duyurdu. Migros ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "Esenyurt Dağıtım Merkezi'nin çalışanları, yakın diyaloğumuzla işinin başına dönme kararı almıştır. Bu süreçte duyarlı yaklaşım gösteren herkese teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Emniyet Müdürlüğü'nden Migros işçileriyle ilgili çok konuşulacak açıklama: Bizleri de derinden üzdü

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden, Tuncay Özilhan'ın evinin önünde gözaltına alınan Migros işçileriyle ilgili açıklama geldi.

Bakan Vedat Bilgin'den Migros açıklaması! Soruşturma başlatıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Migros çalışanı işçilerin şikayetleri ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak soruşturma başlattık." dedi. Migros depo çalışanları, aldıkları zammı yetersiz buldukları için eylem başlatmış, 100'e yakın işçi gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.