Milli Takım Haberleri

Milli Takım Haberleri

Mustafa Destici 'Vatandaşlıktan Çıkarılsın' Dedi, Ailesi 'Zaten Vatandaş Değil' Dedi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, EURO 2024'te Almanya Milli Takımı'nda oynayan ve "Ben Kürdüm" diyen Deniz Undav'ın vatandaşlıktan çıkarılmasını talep etti. Undav'ın ailesi ise "Zaten Türk vatandaşı değil" yanıtını verdi.

Dev takas masada! Ferdi Kadıoğlu gidiyor, o yıldız geliyor

Forvet transferi yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak isteyen Alman devi Borussia Dortmund'dan Niclas Füllkrug'u istedi. Sarı-lacivertli takım, bu transfer için iki tarafla da görüşmelerini sürdürüyor. Almanya Milli Takımı ile EURO 2024'te de mücadele eden Füllkrug, turnuvada forma giydiği 3 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

Montella'nın bir bildiği varmış! İşte Arda Güler'in yedek kalma sebebi

A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler'in Portekiz maçına neden yedek başladığını açıkladı. Arda'nın kasığından sakat olduğunu belirten Hakan, "Bazen siz idmanda, takım içinde ne olduğunu bilmiyorsunuz. Arda'nın sakatlığını bilmiyorsunuz. Bu konuda hocayı korumalıyım. Arda kasığından sakatlık geçirdi. Yoksa oynayacaktı. Birlikte konuşarak bu kararı aldılar" ifadelerini kullandı. Ay-yıldızlılarda teknik direktör Vincenzo Montella, bu sebeple eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Montella'dan çok konuşulacak Arda Güler itirafı: Gerçekten üzgünüm

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu ve ilk yenilgisini aldı. A Milliler'de teknik direktör Montella maç sonrasında Arda Güler hakkında konuştu. Yıldız futbolcuyu riske etmemek için yedek bıraktığını belirten Montella, "Arda Güler konusunda gerçekten üzgünüm. Arda yorgundu ve sakatlık riski vardı. Oyuna alırken de düşündüm. 3-0'dayken bir gol atarız düşüncesiyle oyuna aldım" dedi.

Diyarbakırlı sporcular, katıldıkları turnuvalarda 34 madalya elde etti

Diyarbakır'da 14 kadın ve erkek kick boksçu, antrenörleriyle aynı ringde dövüşerek milli takım seçmelerinin ayaklarından biri olan Dünya Kupası ve Akdeniz Şampiyonası'nda 34 madalya elde etti. Alfa Fight Academy Kulübü sporcuları, turnuvanın bir sonraki müsabakası Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

Siirt Boks Camiasında Büyük Sevinç!

Milli Takım Kampına Siirtli Antrenör Davet Edildi.

Herkes onu konuşuyor! Hamit Altıntop'un A Milli Takım için ettiği laflara bakın

A Milli Takım Futbol Sorumlusu Hamit Altıntop, katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Programa damga vuran an ise Altıntop'un, "Benim Türk futboluna Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" demesi oldu. Altıntop'un o sözleri büyük tepki çekti.

SANKO Okulları'nın yüzmede milli takım gururu

SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi, 'Uluslararası 11. Swimming Talent Cup Yüzme Yarışması'nda Milli Takım adına Türkiye'yi temsil ederek hem uluslararası turnuvada hem de Milli Takım 15-16 Yaş Kategorisinde 50 metre Serbest Stilde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Siirtli Murat Sancak bombayı patlattı! İşte Türk futbolundaki FETÖ yapılanması... Tek tek anlattı

Eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Sancak, FETÖ'cü başka, teknik direktör, futbolcu, hakem ve gözlemciler bulunduğunu ileri sürdü. Sancak, Abdullah Avcı ve Ersun Yanal'ın milli takımdan kovulmasından "çArşı" davasına dair konuştu.

Eruh'ta 27 Nisan'da dağ koşuları yapılacak

Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası Milli Takım Seçme Yarışmaları, 27 Nisan'da Siirt'in Eruh ilçesinde yapılacak.

Dağ Koşuları Türkiye Şampiyonası 27 Nisan'da Eruh'ta Yapılacak

Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası - Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçme Yarışmaları 27 Nisan 2024 tarihinde Siirt’in Eruh ilçesinde yapılacaktır.

Şahinbey'in gururu oldular

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Milli Takım kampına davet edildiler.

Eski milli takım ve Siirt Jetpa Spor'un futbolcusu Ersen Martin vefat etti

Eski milli takım ve Siirt Jetpa Spor'un futbolcusu Ersen Martin hayatını kaybetti. Futbolculuk kariyerinde aralarında Siirt Jetpa Spor, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da olduğu birçok takımda oynayan 42 yaşındaki Ersen Martin, 4 kez de A Milli Takım forması giymişti.

Diyarbakır'da ailelerinin desteğini alan kadın kick boksçular Dünya Kupası'na hazırlanıyor

Diyarbakır'da ailelerinin de desteğini alan ağırlıklı kadın kick boksçular, katıldıkları ulusal ve uluslararası müsabakalarda şampiyonluklar elde etti. Kick boksçular, mayıs ve temmuz ayında katılacakları Türkiye Şampiyonası ve Dünya Kupası müsabakalarında elde edecekleri puanlarla milli takıma seçilmeyi hedefliyor.

SANKO Okulları'nın milli takım gururu

SANKO Okulları'nın 5 öğrencisi Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bulgaristan da düzenlenecek yüzme yarışlarına katılacak milli takıma davet edildi.

Galatasaray'ın yeni yıldızına Fildişi milli takım otobüsünde dayak!

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier milli takım otobüsünde şaka mı gerçek mi olduğu hala bilinmeyen bir olayın baş kahramanı olduğu ortaya çıktı.

Erdem Koleji öğrencisi Türkiye 4.'sü oldu

Erdem Koleji öğrencisi Eren Keser, Atletizm U20 Türkiye Salon Şampiyonası'nda 400 metre branşında Türkiye 4.'sü oldu. Bu derece ile milli takıma seçilen Keser, 4 Şubat'ta Sırbistan'ın Belgrad şehrinde Yapılacak U20 Salon Balkan Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Siirtli Milli Takım Antrenörü Sedat Atılgan Gagavuzya Spor Bakanının Davetiyle Kampa Gidecek

Siirtli Milli Takım Antrenörü Sedat Atılgan, Gagavuzya Spor Bakanı Dragoi Veaceslav tarafından Türkiye Moldova Milli takım kampına davet edildi.

A Milli Takım'ın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kura çekimi Almanya'da gerçekleştirildi. A Milli Takım EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz ve Çekya ile eşleşirken son rakip, play-off'tan belli olacak.

Siirt İktisas Spor Kulübü Futbolcusu Abdullah Yeyrek Milli Takım Kampında

Siirtli genç futbolcu Abdullah Yeyrek milli takım kampına davet edildi.

Sözleri çok konuşulmuştu! Galatasaray, Victor Nelsson için kararını verdi

Danimarka Milli Takımı kampında Galatasaray hakkında sert konuşan ve Okan Buruk'a eleştiride bulunan Nelsson'un bu davranışı Galatasaray yönetimi tarafından olgunlukla karşılandı. Yönetim, yıldız futbolcu için herhangi bir yaptırım uygulamayacak.

A Milli Takım, Japonya'ya mağlup oldu! İlk yarıda resmen döküldük

Belçika'da oynanan hazırlık maçında A Milli Takım, Japonya'ya 4-2 mağlup oldu. Japonya'nın gollerini Atsuki Ito, Keito Nakamura ve Junya Ito kaydederken, A Milli Takım'ın gollerini Ozan Kabak ve Bertuğ Yıldırım attı.

Bunu biliyor muydunuz? 2.5 sene Siirtspor'un sözleşmeli futbolcusu olan Sergen Yalçın, Siirtspor formasıyla resmi maç oynamadı

Bu sıralar adı Futbol A Milli Takım teknik direktörü olarak anılan Sergen Yalçın'ın Siirtspor ile ilgili kariyeri dikkat çekiyor.

Siirtli Genç Sporcu Milli Takıma Çağırıldı!

Hentbol branşında U15 Milli Takıma seçilen Siirtli sporcumuz Songül AKDAĞ 30 Ağustos – 6 Eylül 2023 tarihleri arasında Burdur ilinde düzenlenecek olan kampa davet edildi.

Süper Ligi fikstür çekimi yapıldı! 2023-2024 sezonunda derbi haftaları belli oldu

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Siirtli Taekwondo Antrenörü Osman Katuk'a Milli Takımda Onurlu Görev

Mehmetçik Spor kulübü Taekwondo Antrenörü Osman Katuk'a Taekwondo Fedarasyonu tarafından Milli Takım Antrenörlüğü görevi verildi.

Siirt Üniversitesi Kadın Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 7x7 Kadınlar Futbol Finalleri, TFF'nin Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynandı.

SİÜ Kadınlar Futbol Takımı Şampiyon Oldu! Türkiye'yi Avrupa'da Temsil Edecek

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 7x7 Kadınlar Futbol Finalleri, TFF'nin Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynandı.

Siirt Bir İlke İmza Attı! Güneydoğu da İlk Defa Düzenlenen Dağ Koşuları Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Eruh'ta Gerçekleşti!

Siirt’in Eruh ilçesinde Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen Turkcell Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde, 20 yaş altı ve büyükler kategorilerinde toplam 250 atlet yarıştı.

Milli Takım'da skandal! 4-0 kazandık, 3-0 hükmen yenildik

U19 Kadın Milli Takımı, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası 2. Tur müsabakalarında 4-0 yendiği Andorra karşısında cezalı oyuncu oynattı ve hükmen mağlup sayıldı.