Mourinho Haberleri

Mourinho Haberleri

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin tarihi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 3 hafta maçlarıyla birlikte 5. ve 6. haftaların maç programını açıkladı. Fenerbahçe-Galatasaray ile Trabzonspor-Beşiktaş derbisinin tarihleri belli oldu.

Acun'dan heyecanlandıran transfer açıklaması: 1 numaralı golcü geliyor

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin asbaşkanı Acun Ilıcalı, transfer sürecine ve Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, tartışmalara neden olan Portekiz maçına ilişkin de "Biz UEFA Başkanı Sayın Ceferin'in davetlisi olarak gittik." dedi.

Mourinho istedi, Ali Koç alıyor! Fenerbahçe'den genç yıldıza resmi teklif

Fenerbahçe, bir süredir gündeminde olan ve teknik direktör Jose Mourinho'nun transfer listesinin başında yer alan Lazar Samardzic için kulübü Udinese'ye resmi teklif yaptı. İtalyan ekibi, sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak bakıyor. 22 yaşındaki Sırp yıldız ise diğer teklifleri değerlendirdikten sonra son kararını verecek.

Mourinho'nun transfer listesindeki isimler belli oldu

Jose Morinho'nun takıma katmak istediği isimler arasında Robert Lewandowski de bulunuyor.

Rakamı duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe'nin Mourinho'ya verdiği transfer bütçesi ortaya çıktı

Fenerbahçe Teknik direktörü Jose Mourinho'nun yakın arkadaşı Victor Becali, sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik adama 100 milyon euronun üzerinde transfer bütçesi verdiğini açıkladı. Çok değerli futbolcuların transfer edileceğine vurgu yapan Becali, Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin Mourinho'nun istemesi halinde Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini de söyledi.

Fenerbahçe'de başarılı olabilecek mi? Yapay zekanın Mourinho için söylediklerine bakın

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho'nun sarı-lacivertli takımda başarılı olup olmayacağı merak konusu.

Aziz Yıldırım, Acun’a şoke eden suçlamalarda bulundu

Fenerbahçe'de kongre öncesi Mourinho tartışmalarıyla başlayan gerilim adeta tavan yaptı. Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı, eski başkan Aziz Yıldırım için "Yalan konuşuyor! 600 Milyon euroyu batırdı" derken, Yıldırım ise adeta Ilıcalı'ya savaş açtı. Ilıcalı'nın Dominik'te "FETÖ'cülere pasaport çıkarttığını" iddia eden Yıldırım, "Adnan hoca konusuna girersem çıkamaz" diye konuştu.

Herkes merak ediyordu! Jose Mourinho'nun maaşı belli oldu

Gelecek yılın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, teknik direktörlük koltuğu için Jose Mourinho ile anlaştı. Portekilzli çalıştırıcıyı takımın başına getiren sarı-lacivertlilerin, yapacağı sözleşmenin detayları merak ediliyordu. 61 yaşındaki teknik adamın kazanacağı ücret belli oldu. İşte detaylar... | Fenerbahçe haberleri

Maliyeti dudak uçuklatıyor! İşte Mourinho'nun kazanacağı ücret

Seçime hazırlanan Fenerbahçe, teknik direktörlük koltuğuna dünya ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu getirdi. Mourinho'nun sarı-lacivertli kulübe ne kadar maliyeti olacağı merak edilirken, alacağı ücret de belli oldu.

Fenerbahçe, Jose Mourinho’yu KAP’a bildirdi

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktörlük görevi için Portekizli Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho müjdesi: 'İnşallah hafta sonu...'

Fenerbahçe Kulübü'nün 30-31 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği olağan seçimli genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım basın mensuplarına konuştu. Yıldırım, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşeceğini duyurdu.