Ne Durumda Haberleri

Ne Durumda Haberleri

Siirt'te 3 Bin Kişiye İş İmkanı Sağlayacağı İddia Edilen Fabrika Ne Durumda?

Siirtlilere 3 bin kişilik istihdam sözü ile açılan milyon dolarlık fabrika neden çürümeye bırakıldı!

Otomotiv satışlarında düşüş sürüyor

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı Nisan ayının ardından Mayıs ayında da daraldı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre Mayıs ayında otomobil ve hafif ticari araç satışları yüzde 10,1 düştü.

Altın Fiyatları Ne Durumda? 16 Mayıs Gram, Çeyrek ve Cumhuriyet Altını Fiyatları...

Güncel ons altın değeri 2 bin 385 liradan işlem görürken; gram altın fiyatı bugün 2 bin 470 TL'den alıcı buluyor. Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL? İşte 16 Mayıs altın fiyatları...

Asgari ücrete zam uygulanacak mı? Hak-İş'ten açıklama geldi

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan açıklamalarında, "Eğer enflasyondaki bu yükseliş ve fiyatlardaki bu artış söz konusu olursa doğal olarak bu tartışmalar hızlanacaktır. Temmuz ayındaki şartlara göre hem Sayın Bakanla hem de kamuoyundaki diğer aktörlerle konunun görüşülmesi gerekmekte" ifadesini kullandı.

Altın fiyatları ne durumda? Kapalıçarşı gram altın fiyatlarında son durum

Küresel piyasalarda altının onsu yatay bir seyir izleyerek 2025 dolardan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da 2065 TL'den satılıyor.

Akaryakıt Fiyatları Ne Durumda? Siirt'te 12 Ocak Güncel Akaryakıt Fiyatları

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor.

Hafta sonu altın fiyatları ne durumda? İşte 24 Aralık Pazar güncel altın fiyatları

Hafta sonu geldiğinde birçok vatandaş altın fiyatlarını araştırıyor. Merkez Bankası'nın açıklanan Aralık faiz kararı ile yükselen altın piyasasında gram 1.928 TL'den, çeyrek altın ise 3.085 TL'den işlem gördü. İşte, 24 Aralık Pazar güncel altın fiyatları...

Siirt'te Seçim Ne Durumda? Siirt Halkı Milletvekili Adaylarının Siirtli, Türk, Kürt Ya Da Arap Olmasına Dikkat Edecek mi?

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimine saatler kaldı. Siirt'te AK Parti, Yeşil Sol Parti, CHP, MHP'den vekil adayları ve bağımsız adaylar seçileceklerine kesin gözle bakıyor. Siirt halkının ise milletvekili adaylarında aradığı özelliklerin neler olduğu merak konusu hâline geldi.

41 İlde yapılan son ankette şaşırtan sonuç! 4 Puanlık fark var...

ORC Araştırma'dan gelen son seçim anketinde dikkat çeken fark rakamlara böyle yansıdı. Oylar Erdoğan'a mı Kılıçdaroğlu'na mı yoksa Oğan'a mı gitti? Muharrem İnce'nin oyu ne durumda. Detaylar haberimizde.

Dacia Duster 2023 fiyat listesi!

Ülkemizde önemli satış başarılarına imza atan Dacia Duster modelinin Mart 2023 fiyatları ne durumda? Sizler için derledik...

Altın fiyatları ne durumda? Gram altın, çeyrek altın kaç TL?

Altının ons fiyatı, 23 Kasım 2022 Çarşamba günü 1.743 dolardan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram” 1.043 TL, en yüksek “cumhuriyet altını” 7.028 TL.

Altın Fiyatları Ne Durumda? İşte Güncel Rakamlar...

Altının ons fiyatı, 28 Ekim Cuma günü 1.653 dolardan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram” 989 TL, en yüksek “cumhuriyet altını” 6.662 TL.

Siirt'te Vatandaşlar Et Alabiliyor mu? Kuzu, Oğlak, Dana, Koyun ve Keçi Fiyatları Ne Durumda? İşte Detaylar...

Siirt'te et fiyatlarının düşmesiyle kırmızı ete rağbet arttı. Kasaplar, vatandaşların ete büyük rağbet gösterdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Onay Verdiği Siirt'teki Termal Kaplıca Ne Durumda? Ne Bekleniyor?

Siirt'teki termal turizm merkezinin sınırlarının tespit edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlanmasına rağmen henüz ne bir çalışma ne de bir açıklama yapılmadı.

Fiat Doblo 2022 fiyatı enişteleri üzecek!

Fiat Doblo, 2000 yılından bu yana uygun fiyat konseptiyle sürücü karşısına çıktı. Gerek geniş bagaj hacmi gerekse güçlü motoruyla ülkemizde sıklıkla tercih edilen ticari, son zamlardan sonra konseptinden büyük ölçüde saptı. Peki Fiat Doblo Combi 2022 fiyatları ne durumda?

Siirt'te Koronavirüs Ne Durumda? İl Sağlık Müdürü Ömür'den Önemli Açıklamalar!

Ülkemiz genelinde olduğu gibi Siirt'te de koronavirüs vakaları bitme aşamasına geldi. İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, Siirtli vatandaşların tedbiri elden bırakmaması gerektiğini vurguladı.

Siirt'te Kurulan Çinko Fabrikasında Kaç Kişi Çalışıyor? Fabrika Ne Durumda? Cevabı Haberimizde!

Siirt'te 102 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen ve ilk etapta 3 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayacak çinko tesisi hizmete girdi, fabrikada şu anda Siirt'te 320 personele istihdam sağlandı, 1100 kişiye de Hakkari'de istihdam sağlandı.

Pazar Fiyatları Ne Durumda? Artı Siirt Sordu, Esnaf ve Vatandaşlar Cevapladı

Siirt’te pazar fiyatları cep yakıyor. Sebze ve meyve fiyatları geçtiğimiz senelere göre mevsim normallerinin çok üzerinde. Pazar esnafı fiyatların aracılar kaynaklı olduğunu söyledi. Bu nedenle kendilerinin de mal satamadıklarını belirterek şikayet etti. 

Altın Fiyatları Ne Durumda?

Altın fiyatları ne durumda?

Altın Ne Durumda?