Siirt Il Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Haberleri

Siirt Il Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Haberleri

'Fareler ve İnsanlar' Siirt'te Tiyatroseverlerle Buluşuyor!

John Steinbeck'in ölümsüz eseri "Fareler ve İnsanlar", Devlet Tiyatroları İzmir Şubesi oyuncularının performansıyla 30 Haziran Pazar günü saat 20:30'da Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda sahnelenecek. Biletler, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Siirt Park Danışma'da satışta.

Siirt'te nostalji yaşatan sergi

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı anısına 'Bir Zamanlar Siirt' fotoğraf sergisi gerçekleştirdi.

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Görevine Yeniden İrfan Tekin Getirildi!

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine daha önce Şırnak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanan İrfan Tekin atandı.

Siirt'te toplam 22 işçi alımı yapılacak!

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında İŞKUR Siirt İl Müdürlüğü, Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle 22 kişi alınacak.

Siirt Kültür ve Turizm Müdürü İstifa Edip Amerika'ya Taşındı!

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne asaleten atanan Hazım Ücün, görevinden istifa edip Amerika'ya yerleşti.

Kurtalan Belediyesi ile Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kurtalan Belediyesi ile Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında "Kamu Eli ile Yapılan Kültür Yatırımlarına Destek Projesi" kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.