Sonbahar Haberleri

Sonbahar Haberleri

Araç sahipleri dikkat! Kasko ve Trafik Sigortasında Büyük İndirim Fırsatı!

Geçen yıl hızla yükselen kasko fiyatları, bu yıl düşüş trendine girdi. Eylül ayında devam eden kampanyalarla araç sahipleri, cazip kasko ve trafik sigortası fırsatları yakalayabilir. Ancak uzmanlar, sonbahardan sonra fiyatların yeniden artacağını öngörüyor. İşte detaylar…

Siirt'te sonbahar nasıl geçecek? Kasım ayında sıcaklar normalin üstünde olacak | Bu haritaya dikkat. Yanacağız...

2024'ün yaz ayı Türkiye için erken gelmişti. 1 Haziran itibariyle adeta yandık. Sıcak havalar kuraklık tehlikesini de beraberinde getirdi. Barajlar büyükşehirlerde alarm verir duruma geldi. Sonbahar için de bir uyarı geldi. Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi (ECMWF) raporuna sonbahar yaz gibi geçecek. Prof. Dr. Barış Önol haritalar üzerinden sıcaklıkların Türkiye'ye etkisini anlattı.

Özgür Demirtaş tarih verdi: Alım gücü paramparça olacak

Ekonomist Özgür Demirtaş, tarih vererek alım gücüne ilişkin olarak dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Biçerdöverlerin arpa tarlalarına girdiği Adıyaman'da hasat başladı

Yağmur yağışlarının sonbaharda da etkili olduğu Adıyaman'da hububat hasadı başlarken, rekolte bu yıl çiftçinin yüzünü güldürüyor.

Diyarbakır'ın su ihtiyacını karşılayan barajların doluluk oranında artış

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, yaz aylarında etkisini gösteren sıcakların barajlardaki doluluk oranına etki oluşturmadığını açıklayarak, sonbahar ve kış aylarında etkili olan yağışlar sayesinde 2023 yılına göre su seviyesinde artış olduğunu bildirdi.

Siirt’te Barajlardaki Doluluk Oranı Son Yağmurlarla Birlikte Sevindirdi!

Sonbahar ve Kış mevsiminde beklenen yağmurlar barajlarda su seviyesini yükseltirken üreticilere de can suyu oldu.

Tıp dünyasını heyecanlandıran meyve! Kanserli hücreleri 4 saat içinde yok etti

Sonbahar meyvesi olan ve halk arasında "Kiren" olarak da bilinen kızılcık, neredeyse tam bir şifa deposu. Meyvesinden yaprağına, kökünden kabuğuna kadar her yeri faydalarla dolu olan kızılcık özlerinin 4 saat içinde kanserli hücreleri yok ettiği tespit edildi.

Siirtli Ebeveynler Dikkat! Mevsim Geçişlerinde Çocuklarınız İçin Dikkat Etmeniz Gerekenleri Uzman Dr. Uslu Anlattı!

Sonbahar mevsimine girmemizle birlikte çocuklar için emvsim geçişlerinde dikkat edilmesi gerekenleri, Siirt Özel İbni Sina Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Enver Uslu, Artı Siirt Haber Ajansı mikrofonlarına anlattı.

Siirt'te havalar soğuyor! 2 gün üst üste yağmur bekleniyor

Siirt'te Sonbaharın gelişiyle, kavurucu sıcaklarda sona erdi. Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan değerlendirmeye göre, hafta sonuna doğru sıcaklıkların düşmesi beklenirken, yeni ay ile birlikte yağışların beklendiği belirtildi.

Okulda grip salgınına dikkat! Uzman isim tek tek uyardı

Okulların açılmasıyla beraber sonbahar aylarında grip salgını da yayılmaya başladı. Uzman doktor, okullardaki grip salgınına ilişkin önemli uyarılarda bulundu.

Siirt'te Beklenen Yağmur Geliyor! Meteoroloji O Gün İçin Uyarıda Bulundu Şemsiyesiz Çıkmayın!

Sonbahar mevsimine sayılı günler kala, Siirt il genelinde sağanak yağış bekleniyor.

'The Simpsons yeni bir savaşı öngördü' iddiası; Sonbaharda bakın neler olacak!

The Simpsons büyük olayları gerçekleşmeden yıllar önce tahmin etmekle sürekli gündeme geldi. 34 yıllık bir yayın hayatı olan dizinin Titan denizaltı faciası, koronavirüs pandemisi ve Donald Trump'ın başkanlığını bildiği öne sürüldü. Son olarak 'The Simpsons yeni bir savaşı öngördü' iddiası ortaya atıldı! İşte detaylar.

Emekli maaş zammı ne kadar olacak ve ne zaman yapılacak?

Zamlı memur maaşlarının belli olmasının ardından emekliler, ücret düzenlemesini merakla bekliyor. Kanun teklifine bir ekleme yapılmazsa zamma ilişkin düzenlemenin sonbahara kalması bekleniyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıkları yüzde 19.77 artacak.

THY'den ucuz bilet kampanyası! 5-6 Nisan'da 449 ₺'ye bilet satacak

Türk Hava Yolları (THY), 449 liradan başlayan fiyatlarla sonbaharda iç hatlarda uçuracak. Yolcular, bugün ve yarın alacağı biletlerle 1 Ekim-30 Kasım'da iç hat noktalarına kampanya kapsamında seyahat edebilecek.

Siirt'te yeni operasyon başladı! Yüzlerce asker katılıyor

İçişleri Bakanlığınca Siirt'te 533 personelin katılımıyla Eren Abluka Sonbahar-Kış-16 şehit jandarma üsteğmen Ersan Yenici operasyonu başlatıldı.

Yüzlerce personel katılıyor! Siirt’te operasyon başladı

İçişleri Bakanlığınca Şırnak ve Siirt’te 755 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-15 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Berkay Akgün’ operasyonu başlatıldı.

Siirt Üniversitesi'nde Bal Hasadı Başladı!

Siirt Üniversitesi Prof. Dr. Nihat Şındak, Kezer Yerleşkesi’nde bulunan SİÜ Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen 2022 Sonbahar bal hasadına katıldı.

Siirt Özel Hayat Hastanesi Dr. Necip Nas Açıkladı! Gripten Korunmak İçin Nelere Dikkat Etmemiz Lazım?

Sonbahar mevsimin gelmesiyle birlikte artan gribal hastalıklara dikkat çeken Siirt Özel Hayat Hastanesi İç Hastalıkları Uzman Doktoru Necip Nas, “Okulların açılmasıyla birlikte kalabalık ortamlarda geçirilen sürenin artmasıyla beraber grip hastalığına dikkat edilmesi lazım.” Uyarısında bulundu.

Siirt'e Sonbaharın İlk Yağmuru Düştü

Siirt'te sıcak ve yakıcı geçen yaz mevsiminin ardından sonbaharın ilk yağmuru yağdı.

Cumhurbaşkanı'nın Eski Doktoru: Cumhurbaşkanı'nın kafasında sonbaharda erken seçim var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AK Parti Milletvekili Turhan Çömez, önemli iddialarda bulundu. Çömez, Erdoğan'ın AK Parti teşkilatına talimat verdiğini söyleyerek sonbaharda erken seçim kararı alabileceğini ileri sürdü.

Ankara Bu İddia İle Çalkalanıyor

Kulislerde seçimin erkene alınarak 6 Kasım Pazar günü yapılacağı konuşuluyor Kılıçdaroğlu da “Sonbaharda seçim bekliyorum, ekonomiyi götüremezler” dedi.

İslam Memiş'ten korkutan uyarı: Temmuzda gram altın 1000 lira olacak, gıda kıtlığı başlayacak, kışlık erzak depolayın

BM, ABD ve Avrupa Merkez bankası başkanlarından arka arkaya gıda krizi ve kıtlık uyarıları geliyor. Sonbahardan itibaren dünyayı büyük bir beslenme krizi bekliyor.

Sonbahara Zam Hazırlığı!