Tavan Fiyat Haberleri

Tavan Fiyat Haberleri

Uçak biletlerine zam geliyor! Tavan fiyat artıyor

Uçak biletlerinde de yeni tavan fiyatlar belli oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1 Ağustos'tan itibaren uçuştaki biletlerin yüzde 80'i için tavan fiyatın 2 bin 500 lira olacağını açıkladı.

Uçak biletlerine zam yapıldı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılından itibaren uygulanan uçak bileti tavan fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. Yurt içi uçuşlarda tavan fiyat 3 bin 250 TL'ye yükseldi.

Uçak biletlerine dev zam

İç hatlardaki tek yön uçuşlarda uygulanan 'tavan fiyat' 1.150 TL'den yaklaşık yüzde 44 zamla 1.650 TL'ye yükseltildi.

Doğal gaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam! 1 Ocak 2023 itibarıyla geçerli olacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, doğal gaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptı. 1 Ocak 2023 Pazar günü itibarıyla geçerli olacak zamla birlikte abone bağlantı bedeli 2 bin 135 TL'ye, ön ödemeli sayaç değişim bedeli ise 684 TL'ye çıkacak. İşte KDV hariç olarak tespit edilen tavan fiyatlar ve yükseliş oranları.

İç hat uçak biletlerinde tavan fiyat yükseltildi

İç hat uçak bilet ücretlerinde daha önce tek yön için 999 lira olan tavan fiyatı, bin 150 liraya yükseltildi. Sene başında bu fiyat 599 TL idi.

Siirt-İstanbul Uçak Bileti Fiyatı Tavan Yaptı! Ama Üzülmeyin, Seferlerin Çoğu Zaten İptal Oluyor

Tek yön iç hat uçuşlarda uygulanan tavan fiyat, 999 liradan 1.189 liraya çıkarıldı. 'Business sınıfı' biletler bu kapsam dışında bırakılırken hava yolu şirketleri yeni belirlenen tavan fiyatı üzerinden biletleri satışa sundu. Havanın güneşli olduğu zaman bile iptal edilen seferlerden olan Siirt-İstanbul en ucuz uçak bileti 1160 olurken, Siirt-Ankara uçak bileti fiyatı 1189 liraya çıkarıldı.

İç Hat Uçuşlarında Uygulanan Tavan Fiyat Bir Kez Daha Artırıldı

Tek yön iç hat uçuşlarda uygulanan tavan fiyat, 899 TL'den 990 TL'ye çıkarıldı. Bu da yeni artış sonucu oluşan fiyatın geçen yıldan beri neredeyse ikiye katlandığını ortaya koydu.