Tehlikeler Haberleri

Tehlikeler Haberleri

Siirt AFAD ve Jandarma Ekiplerinden Boğulma Tehlikesine Karşı Uyarı

Siirt AFAD ve Jandarma ekipleri, Siirt il sınırları içerisinde bulunan nehir, çay, akarsu, dere ve baraj gölleri kenarlarında vatandaşların olası boğulma tehlikelerine karşı suya girmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Yazın gözleri tehdit eden 8 alışkanlık: Kalıcı görme kaybına neden oluyor

Yaz aylarının getirdiği güneş, deniz, havuz ve polenler, göz sağlığınızı ciddi şekilde tehdit edebilir. Uzmanlar, bu dönemde gözlerinizi korumak için dikkat etmeniz gereken alışkanlıkları ve almanız gereken önlemleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Canan Karatay ısrarla uyardı! Bu meşrubatı sakın içmeyin, bağışıklık sistemini paramparça yapıyor

Marketlerde satılan bir içecek türünün tehlikelerine dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, içeceğin çok tüketilmesi durumunda kalbe, sinir sistemine ve bağışıklığa zarar verdiğini söyledi. İşte, sağlığa zararlı olan o içecek...

Siirt’te Minik Öğrenciler İtfaiyecilerden Eğitim Aldı

Siirt’te 80 inci yıl ilköğretim öğrencileri yangının tehlikelerine karşı bilinç oluşturmak amacıyla itfaiye ekiplerince eğitim verildi.

Hapşırırken tutmaya çalışırsanız ne olur? İşte hayati tehlikeler

Hapşırma sırasında burnu ve ağzı kapatarak engellemeye çalışanlar büyük bir riskle karşı karşıya. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Neslihangül Can Sevil, bu hayati tehlikeleri sıraladı.

Kurtalan’da Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı!

Kurtalan'da 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilerin uyuşturucu ve benzeri olası tehlikelerden korunması için gerekli önlemlerin ele alındığı Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı.