Tehlikeli Haberleri

Tehlikeli Haberleri

Ölüme yol açan ağrı kesici hakkında soruşturma başlatıldı: Liste yayınlandı | Metamizol içeren ağrı kesiciler

Avrupa İlaç Kurumu (EMA), metamizol içeren ağrı kesicilerin agranülositoza neden olabileceği endişesiyle ilgili bir inceleme başlattı.

Menzil Cemaati’nde kavga büyüyor: Bu köyün de ailenin de ağası benim

Menzil Cemaati’nde taht ve miras kavgası sürerken ölen Menzil şeyhinin oğlu M. Saki Elhüseyni, "Bu ailenin de köyün de ağası benim" dedi. Saki Elhüseyni, kardeşlerinin "FETÖ’den daha tehlikeli olduğunu" söyledi.

Otomobil tavanında tehlikeli yolculuk

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir kişi, otomobilin tavanına oturarak yolculuk etti.

Batman'da patenli gencin tehlikeli yolculuğu

Batman'da kent merkezinde seyir halindeki bir otomobile tutunan gencin yolculuk yaparak canını tehlikeye attığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Gaziantep'te tehlikeli yolculuk

Gaziantep'te hafif ticari bir aracın kasasının üstüne çıkarak yolculuk yapan bir kişi hayatını hiçe saydı. Bu tehlikeli anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

GİBTÜ'de 'Teknoloji ve Toplumun Dönüşümü' paneli

GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, son yıllarda toplumun yarası haline dönüşen sosyal medya bağımlığının madde bağımlığı kadar tehlikeli olduğuna vurgu yaptı. Rektör Demir, 'Dijital dönüşüm, internet kullanımı, gençleri sosyal izolasyona sokabiliyor. Gençleri sosyal medya bağımlısı haline getirip, toplumdan soyutluyorlar. Bu sorunla mücadele etmek gerekiyor. Sosyal medya bağımlılığı, madde bağımlığı kadar tehlikeli' dedi.

Bombalı eylem hazırlığındaki sanıklara 31'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya kuryelik yaptığı ve bombalı eylem hazırlığında oldukları gerekçesiyle geçen yıl tutuklanan 2 sanık hakkında silahlı terör örgütüne üye olmak ve tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması veya el değiştirmesi suçlarından 15 yıl 6'şar aydan 31'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Hafif ticari araca yükledikleri çekyatlarla trafiği tehlikeye attılar

Gaziantep'te hafif ticari aracın üstüne yüklenen çekyatlar trafiği tehlikeye attı. Tehlikeli yolculuk anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da 3 kız çocuğunun tehlikeli oyunu kamerada

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda 3 kız çocuğunun seyir halindeki tırın arkasına tutunarak dakikalarca yolculuk yapmaları yürekleri ağza getirdi. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Batman'da patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu

Batman'da paten yapan iki gencin trafikteki tehlikeli hareketleri cep telefonu kameralarına yansıdı.

Siirt Belediyesi Haberimize Duyarsız Kalmadı? Tehlikeli Dev Çukur Kapatıldı

Siirt'te çocuklar için büyük tehlike oluşturan içi su dolu çukur, haberimiz üzerine Siirt Belediyesi ekiplerince ivedi bir şekilde kapatıldı.

Diyarbakır'ın tarihi surlarında 'fotoğraf' tehlikesi

Diyarbakır'ın tarihi surlarında bir hafta içerisinde 3 kişinin dengesini kaybedip düşmesiyle, vatandaşlar tedbir alınması yönünde yetkililere çağrıda bulundu. Bazı vatandaşların tehlikeli fotoğraf tutkusu ise kameralara yansıdı.

Üstü açık otomobilde tehlikeli yolculuk

Gaziantep'te iki genç, üstü açık otomobilin üzerine çıkarak uzun süre seyahat etti. Yaşanan tehlikeli yolculuğu başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Diyarbakır'da çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada

Diyarbakır'da bir grup çocuğun seyir halindeki kamyonetin arkasına tutunarak yolculuk yapmaları yürekleri ağza getirdi.

Şehirler arası yola çıkacaklar olanlar dikkat! Uyarı geldi: ‘Önümüzdeki 3 gün gece yola çıkmayın!’

Sakarya'da bu sabah saatlerinde katliam gibi bir kaza meydana geldi. Aralarında TIR ve otobüslerinde olduğu çok sayıda araç birbirine girdi. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi yaralandı. Kazaya neden olarak ise sis gösterildi. Uzman isimlerden kaza sonrası uyarılar geldi. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen tehlikeli olabilecek yolları sıralayarak "Önümüzdeki 3 gün gece yola çıkmayın bu yollarda" dedi.

Seyahat için hangi ülkeler riskli hangi ülkeler güvenli?

2024 yılında ziyaret edilecek en tehlikeli ve güvenli ülkeleri belirledi. Güvenlik, iklim değişikliği, sağlık ve akıl sağlığı gibi kategorilere göre 5 en güvenli ve 5 en tehlikeli ülke açıklandı. İşte listenin tamamı...

Telefonunuzdan silmeniz gereken 17 tehlikeli uygulama

Milyonlarca cihaza yüklenmiş korsan yazılım içeren finans uygulamalarını keşfeden antivirüs ve güvenlik firması ESET kullanıcıları uyardı. Forbes’a konuşan uzmanlar telefonunuzdan hemen silmeniz gereken 17 uygulamayı açıkladı.

Batman'da tıra tutunan bisiklet sürücüsü kazaya davetiye çıkardı

Batman'da tırın dorsesine tutunarak giden bisikletli gencin tehlikeli yolculuğu, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Siirt'te köylere ulaşım sağlayan yollarda çalışma şart!

Siirt'te vatandaşların en öncelikli konuları arasında yer alan bozuk yolların onarımı ve yeniden yapılması, gündemde ki yerini koruyor. Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Kalender köyü yolundan, Kavakgölü Köyü doğru yeni yapılan yolda menfezler ve kanalar toprak doldu. Dolan çamur nedeniyle yolda su birikintileri ise araç sürücülerine tehlikeli anlar yaşatıyor.

Deprem sonrası görüldü! En tehlikeli 2. bölge: 'Diyarbakır'dan Siirt'e kadar olan alana dikkat edilmeli'

Kahramanmaraş merkezli depremlerinden ardından Batman'ın Beşiri ilçesinin 25 kilometre uzaklığındaki Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı havzasında, çapı 100 metreyi bulan obruk oluştu.

Kamyonet arkasına asılan çocukların tehlikeli yolcuğu kamerada

SİİRT’te 2 çocuğun, yük taşıyan kamyonetin kasasının açılıp zincirle sabitlenen arka kapağının üzerindeki tehlikeli yolculuğu, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Somer Sivrioğlu hakim karşısına çıktı! 22,5 hapis isteniyor

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu, hakim karşısına çıktı. Sivrioğlu, yaptığı savunmada 1 kişinin ölümüne neden olan olayla ilgili, "Tehlikeli olduğunu bilseydim ben zaten kiralamazdım" dedi.

Siirt’te Çocukların Parktaki Tehlikeli Oyunu Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Siirt’te belediye parkında bulunan ahşap çardağın çatısına çıkan çocuğun tehlikeli oyunu cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dünyayı sardı, Türkiye’de de hızla yayılıyor: Gençlerin yeni belası metamfetamin zehri

Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Siirt'te Seyir Halindeki Araçtan Atılan İzmarit Tehlikeli Anlara Neden Oldu!

Siirt Sanayi Caddesinde bulunan otluk alana, seyir halindeki otomobilden atıldığı iddia edilen sigara izmariti anız yangınına neden oldu.

Ahmet Ercan bölge ismi vererek açıkladı: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Maraş depremlerinin ardından uyarılarına devam ederken Ölüdeniz kırığına dikkat çekti. "İleride bir deprem sonrası Kilis üzerinden Hatay-Suriye sınırından Ölüdeniz kırığını sürdürecektir" ifadelerini kullanan Ercan, bölge için 6.5-7.1 arasındaki bir büyüklükte deprem olabileceği uyarısında bulundu.

Yunanistan eski Dışişleri Bakanı: Türkiye ile savaşın eşiğine geldik

Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Türkiye ile yaşanan krizler arasında en tehlikelisinin 2020'de Türk araştırma gemisi Oruç Reis'in çıkışı olduğunu söyledi. Dendias, iki ülkenin savaşın eşiğine geldiğini belirtti.

Siirt'te Esrardan 20 kat daha tehlikeli uyuşturucu ele geçirildi!

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri düzenlediği operasyonda, İstanbul’a gönderilmek üzere hazırlanan 18 kilo skunk ele geçirdi.

Siirt ve 8 İlde Görülen Tehlikeli Hayvan Yuvasından Ayrıldı! Uzman İsim Uyardı: Herkes Önlemini Şimdi Alsın

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar ve akrepler de uyanmaya başladı. Türkiye'ye özgü bir tür olduğu bilinen ve Güneydoğu Anadolu illerimizde görülen kara akrep de yuvasından uyandı. Siirt'te de birçok evde görülen akrebin son derece zehirli olduğu biliniyor.

Hemen parmaklarınızı kontrol edin: Parmaklarda ortaya çıkan bu belirti o hastalığın habercisi olabilir

Kanser çağımızın tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Her yıl milyonlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kanserin zararlı etkilerinden korunmak için erken teşhis ve doğru tedavi büyük önem taşıyor. Kanserin az bilinen belirtileri bu hastalığın erken teşhis edilmesini sağlayabiliyor. Uzmanlar parmaklarda ortaya çıkan kanser belirtisine karşı dikkat etmeniz gerektiğini paylaşıyor. İşte detaylar...