Türkiye Belediyeler Birliği Haberleri

Türkiye Belediyeler Birliği Haberleri

İmamoğlu'nun seçilmesi sonrası Erdoğan talimat verdi: O isimleri bul, ya da istifa et

İmamoğlu'nun TBB başkanı seçilmesi, AK Parti içindeki gerilimi artırdı. Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermesinin ardından inceleme talimatı verdi.

Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu

Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) yeni başkanı Ekrem İmamoğlu seçildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçimde 515 oy alırken rakibi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 250 oyda kaldı. 

Siirt'te Türkiye Belediyeler Birliği Üye Seçimi Yapıldı! Siirt’teki Tüm Belediye Başkanları Bu Toplantıda Bir Araya Geldi!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinde Siirt'i temsil edecek olan 3 asil, 2 yedek üyenin seçimi Siirt belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Yeşil bir gelecek için Adıyaman ekibi Bulgaristan'da çalışmaya başladı

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Belediyeler Birliğinin ana faydalanıcısı olduğu Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme-II Yeşil Bir Gelecek için Eşleştirme Hibe Programı kapsamında sunulan 'Joint actions for climate change adaptation' adlı proje uygulanmaya başlandı.

Artı Siirt'ten Temsilcinin Katılacağı 81 İlden Medya Mensubu EKO İKLİM Zirvesi’nde Buluşacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Türkiye Belediyeler Birliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgeleri, KOBİ’ler, yeşil finansman projeleriyle bankalar, üniversiteler ve pek çok kurumun desteğiyle gerçekleştirilecek “EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi/Fuarı”na Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 81 il ve yurt dışındaki kurucuları ile katılacak. Zirveye, TİMBİR Siirt kurucusu Artı Siirt Genel Yayın Yönetmeni Ali Tepe de katılacak.