Yangın Söndürme Haberleri

Yangın Söndürme Haberleri

Siirt Şirvan'da Orman Yangını! Vali Kemal Kızılkaya'dan Açıklama

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Şirvan Demirkapı köyünde çıkan orman yangını hakkında basın açıklaması yaptı. Açıklamada Şirvan İlçesi Demirkapı köyünde bugün saat 12:45'te başlayan orman yangınının, Orman İşletme Şefliği ekipleri, jandarma ve köy halkının hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındığı bilgisine yer verildi.

Diyarbakır Valisinden yangına dair açıklama: Ölü sayısını açıkladı

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su: "Maalesef 2 vatandaşımız da bu yangın içerisinde kalarak hayatını kaybetti. Şu anda tüm ekiplerimiz yangın söndürme çalışmalarına devam ediyor"

Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeline yangın söndürme eğitimi

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline Adıyaman Belediyesi İtfaiye görevlileri tarafından acil durum karşısında yangın önleme ve müdahale ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler verilerek uygulamalı tatbikat yapıldı.

AFAD tarafından yangın eğitimi verdi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından konteyner kentlerde yangın söndürme teknikleri anlatıldı.

Konteyner kent yönetimlerine yangın söndürme eğitimi

AFAD Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından konteyner kentlerin yönetiminde çalışan kişilere yangın söndürme eğitimi verildi.

AFAD tarafından yangın eğitimi verdi

Adıyaman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından arama kurtarma gönüllülerine yangın söndürme teknikleri anlatıldı.

Siirt’te hastane personeline yangın eğitimi verildi

Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastane personeline yangın söndürme eğitimi verilerek yangın tatbikatı yapıldı.

Kur'an yakanı değil, müdahalede bulunanı gözaltına aldılar

İsveç'in başkenti Stockholm'da Kur'an yakma eylemine yangın söndürme tüpüyle müdahale eden bir kadın gözaltına alındı.

Siirt Teknogenç Kolejinde Yangın Tatbikatı

Siirt'te Teknogenç Koleji öğrencilerine olası bir yangında ne yapmaları gerektiği, bulundukları binayı nasıl terk edecekleri, kimyasal madde yangını, mutfak tüpü yangını ve yangın söndürme teknikleri gibi konularda teorik bilgiler verildi.