Yapılacak Mı Haberleri

Yapılacak Mı Haberleri

Bakan Işıkhan'dan son nokta! Asgari ücrete ara zam, emekliye refah payı var mı?

SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024: Temmuz ayında memur ve emekliler maaş zammını alacak. Temmuza sayılı günler kala asgari ücrete ara zam ve emekliye refah payı beklentisi sürüyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "asgari ücrete ara zam yapılacak mı" ve "emekliye refah payı verilecek mi" sorularına yanıt vererek tartışmalara son noktayı koydu.

Siirt'te, Hakkari mitingine katılım çağrısı yapıldı

Siirt'te Siirt Belediye Eşbaşkanı Mehmet Kaysi, DBP ve DEM Parti il örgütleri yarın Hakkari’de “Belediyeler halkındır gaspa izin vermeyeceğiz” şiarıyla yapılacak mitinge katılım çağrısı yaptı.

BOTAŞ açıkladı: Doğal gaza zam yapılacak mı?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), 1 Haziran 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılıp yapılmayacağına dair açıklamada bulundu. BOTAŞ " Doğal gaza zam yapılacak mı?" sorusuna net yanıt verdi. İşte detaylar.

IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi: Tahsilat yapanlara ne işlem yapılacak?

IBAN hesaplarına yönelik denetimin ardından, vergi cezasından kurtulmak isteyenler birbirlerini şikayet etmeye başladı. IBAN hesaplarını başkalarına kiraya verenler, IBAN hesaplarını yakınlarına kullandıran kişiler de ihbar edilmeye başlandı. Hatta, IBAN hesaplarını kiraya verenler, kiraladıkları işletmeleri ve kişileri de ihbar ediyor. Peki IBAN’la tahsilat yapanlara ne işlem yapılacak? Hesabını kullandıranlara işlem yapılacak mı? Detaylar haberde...

Asgari ücrete temmuzda zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan noktayı koydu

Küresel krizin etkisiyle Türkiye'de de son dönemde yükselen enflasyon hayat pahalılığını günden güne hissedilir duruma sokarken, asgari ücrete ara zam bekleyenlere kötü haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan verdi.

Doğalgaza Zam Yapılacak Mı? Bakan Açıkladı!

CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü Programı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, önemli açıklamalarda bulundu.

Emeklilere zam yapılacak mı? Erdoğan açıkladı

Sondakika! Milyonlarca emeklinin gözü kulağı zam oranlarında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'emeklilere zam' konusuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

SGK uzmanı rakam ve tarih verdi: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, seyyanen zam yapılacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in maaş düzenlemelerinin hedef enflasyona göre yapılacağı açıklamasını değerlendiren Sosyal Güvenlik Uzmanı İsa Karakaş, ekim ayında da yeni bir seyyanen zam yapılabileceğini vurgulayarak, "En düşük emekli maaşının 10 lira civarında olması gerektiğini söyleyebiliriz” dedi.

Emekli aylıklarında düzenleme yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak yapabileceğimiz en iyi zammı yaptık. Emekliler noktasında da yıl sonu itibarıyla yeniden bir değerlendirme yapmamız söz konusu" dedi.

Erdoğan'dan Son Dakika Emekli Zammı Açıklaması! Emekli Maaşlarına Zam Yapılacak Mı?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin maaşlarında yapılacak iyileştirme konusunda Bakanlara talimat verdiğini, çalışmaların başladığını söyledi.

Siirt Bağımsız Milletvekili Adayı Edip Eker Halkla Buluştu

Siirt 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili seçimlerinde bağımsız aday olan Edip Eker, halkla buluşma toplantısı gerçekleştirdi.

Siirt’te seçmen listesi askıdan iniyor!

Siirt’te 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimlerinde oy kullanacaklar için askıya çıkan seçmen listesi bugün askıdan iniyor.

Siirtli 20 Kişi İstanbul'dan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekili seçimlerinde İstanbul’da yaşayan Siirtlilerin AK Parti İstanbul Milletvekilliği Aday adayı sayısı belli oldu.

Siirt'te Ekmeğe Zam Yapılacak mı? Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi Açıkladı

Her gün farklı illerde ekmeğe gelen zam haberleri sonrası Siirt'te de zam yapılacak mı sorusu merak ediliyordu. Açıklama Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi’den geldi.

Şehirlerarası otobüslerde zam yapılacak mı? 2023'te uygulanacak bilet tarifesi belli oldu

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Birol Özcan, 2023 yılındaki şehirler arası bilet fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaz aylarından bu yana otobüs bileti fiyatlarında bir artış yapmadıklarını belirten Özcan, "2023 yılı için yeni bir tarife beklentimiz yok, bilet fiyatları aynı kalacak" dedi.

Asgari ücrete seçim öncesi ara zam yapılacak mı? Türk-İş Başkanı Atalay yanıtladı

Asgari ücretin belirlenme sürecinde yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, kendisine yöneltilen "Seçime giderken asgari ücrete tekrar bir artış olur mu sizce?" sorusuna, "Benimle konuşan yok, bilmiyorum. Ama o gün orada olsam bu önerimi de ifade ederdim. Tekrar toplanmaya gerek yok. Otomatik olarak asgari ücretliye artış uygulanmalı. Kafamdaki bu" yanıtını verdi.

Mahkumlara af çıkacak mı? 120 bin mahkum için af düzenlemesi yapılacak mı?

Pandemi nedeniyle yaklaşık olarak 120 bin mahkum açık cezaevlerinden izne gönderilmişti. Son olarak yapılan açıklama ile 31 Temmuz 2023 tarihine kadar uzatılan af düzenlemesi gündeme geldi. İşte detaylar...

Aralık ayında doğalgaza zam yapılacak mı? Bakan Açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğalgaz zammına ilişkin yaptığı açıklamada, "Aralıkta gaz fiyatlarında artış olmayacak" dedi.

Elektriğe Zam Yapılacak mı? EPDK'den Açıklama

EPDK'den yapılan açıklamaya göre, elektrik fiyatlarında tarife yenileme dönemi olan Temmuz ayında zam yapılmayacak. Elektriğe son olarak 1 Haziran 2022’de zam yapılmıştı.

Emekli ve Memura Zam Yapılacak Mı? Erdoğan Açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu iktidar faizi artırmayacaktır, tam aksine faizi düşürmeye devam edeceğiz" dedi. 3600 ek göstergenin ayrıntılarını da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm memurlarımızın ek gösterlerinde 600 puanlık göstergeye gitmeyi planladık. Önümüzdeki yılbaşından itibaren yararlanılacak" açıklamasında bulundu.

"Asgari ücrete ikinci kez zam yapılacak mı?" sorusuna AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten cevap geldi

Vatandaşların merakla beklediği soruların başında "Asgari ücrete ikinci kez zam yapılacak mı?" yer aldı. AK Parti'nin MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan parti sözcüsü Ömer Çelik, "Uzun zamandır üzerinde çalışılan konu. Cumhur İttifakı olarak açıkladık zaten. Olgunlaştığı zaman açıklanacak" sözlerine yer verdi.

Benzin ve motorine indirim geliyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından Brent petrol fiyatları fırlamıştı. Tarihinin en yüksek seviyelerine ulaşan brent petrol 130 dolara kadar çıkmıştı. Brent petrol fiyatlarının yükselmesiyle benzin ve motorine üst üste zamlar yapılmıştı. İki ülke arasında yapılan müzakereler ile brent petrol 110 dolara kadar düştü. Peki benzin ve motorinde indirim yapılacak mı? Akaryakıta indirim gelecek mi? Alınan son bilgilere göre bu gece yarısından itibaren motorinin 20 TL'nin, benzinin de 19 TL'nin altına düşeceği tahmin ediliyor.