Yatırım Ve Projeler Haberleri

Yatırım Ve Projeler Haberleri

İl Özel İdaresi Yatırımları Haftalık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Siirt İl Özel İdaresi’nin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmet yatırımlarının ele alındığı haftalık değerlendirme toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Kırsal kesime yönelik çalışmalar ele alındı

İl Özel İdaresinin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmetlerinin ele alındığı haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Özel İdaresi Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Vali Kızılkaya Başkanlığında Yapıldı

İl Özel İdaresinin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmetlerinin ele alındığı haftalık değerlendirme toplantısı Vali Dr. Kemal Kızılkaya, başkanlığında gerçekleştirildi.

Kırsal kesimde yapılan çalışmalar ele alındı

Adıyaman İl Özel İdaresinin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmetleri masaya yatırıldı.

DİSKİ, 2024'te yapılacak projeleri ele aldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 2024 yılında yapılacak yatırım ve projelere ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Özel İdaresinin çalışmaları masaya yatırıldı

Adıyaman İl Özel İdaresinin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmetlerinin ele alındığı haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı.

Siirt'te Kentin Göbeğine İnşa Edilen Yapının Detayları Belli Oldu! 520 Milyon Liralık Beş Yıldızlı Otel, AVM ve Sosyal Yaşam Alanları Kuruluyor

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kentte yapımı devam eden yatırım ve projeleri yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.