Yeni Doğan Haberleri

Yeni Doğan Haberleri

Acı olay! Adana'da sokak ortasında katliam: 4 kişiyi öldürdü

Adana'da 23 yaşındaki genç, sokak ortasında tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Şükran Eba ile kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdü. Olay sonrası Eba, yeni doğan çocuğunu alıp kaçtı.

Azalan doğum oranına karşı hamle geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde azalan doğum oranı ile ilgili flaş açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan, annelere destek verilmesi için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na talimat verdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan da destek geldi. Çalışmalar şekillendi, annelere 1 yıl doğum izni, kira desteği ve 0-3 yaş evresi ile ilgili bakıcı desteği müjdeleri geliyor.

Diyarbakır'da bebeğini metruk eve bırakan anneye 20 yıla kadar hapis talebi

Diyarbakır'da yeni doğan bebeğini metruk bir eve terk ettiği gerekçesiyle tutuklanan anne hakkında alt soydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Siirt Belediyesinden Yeni Doğan Bebeklere Hediye! 3 bin 500 Aileye 'Hoş Geldin' Bebek Paketi

Siirt Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği ’Hoş Geldin Bebek’ projesiyle ebeveynlerin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Siirt'te Deprem Anına İlişkin Yeni Görüntüler

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Siirt Hayat Hastanesi yeni doğan bakım ünitesi ve kentte bulunan bir telefoncunun güvenlik kamerası deprem anında kayıttaydı.

Alanya'da apartmanın 5. katından poşet içerisinde yeni doğan bebek atıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yeni doğan bir bebek 5. kattaki evin penceresinden poşet içerisinde atıldı.

Siirt'te İnsanlığın Geldiği Son Nokta! 2 Yavru Kediyi Poşete Koyup Yola Attılar 

Siirt Afetevler Mahallesinde yeni doğan kedi yavruları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ağzı kapalı poşete konularak çöpe atıldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından Siirt Sokak Canları Derneğine teslim edilen kediler, Siirt Hayvan Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yeni doğan bebeğini 2 metre yükseklikten atarak kaçan anne ekipler tarafından yakalandı

Uşak'ta doğum yaptıktan kısa süre sonra yaklaşık 2 metre yükseklikten bebeğini atarak kaçmaya çalışan anne, ekipler tarafından yakalandı. Bebeğin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Ronaldo'nun yeni doğan oğlu hayatını kaybetti

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan ikizlerinden oğullarının vefat ettiğini, kızlarının ise sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini açıkladı.