Zenginlik Haberleri

Zenginlik Haberleri

Zengin Olmayanlara 'Müjde': 'Aşırı Para' Kanser Yapıyor

Yapılan araştırmalar, zengin insanların, durumu iyi olmayanlara göre, genetik olarak daha fazla kanser riskine sahip olduğunu ortaya çıkardı.

Türk mutfağı haftasında gastronomi yarışması

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı haftası kapsamında, Türk mutfağının zenginliklerini tanıtmak ve gastronomi öğrenimi gören öğrencilerin yeteneklerini sergilemelerine fırsat sağlamak amacıyla Türk Mutfağı Haftası Ödüllü Yemek Yarışması düzenlendi.

GAP bölgesinin turizm zenginlikleri 'Mezopotamya' markasıyla ITB Berlin Fuarı'nda tanıtıldı

GAP bölgesinin turizm zenginlikleri 'Mezopotamya' markasıyla ITB Berlin Fuarı'nda tanıtıldı.

Diyarbakır'da 'Dilimizin Zenginlikleri Festivali' düzenlendi

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 'Sözlük Özgürlüktür' sloganıyla başlatılan 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' çerçevesinde Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimince Dilimizin Zenginlikleri Festivali' düzenlendi.

Türkiye'de gidilebilecek 11 ucuz tatil yeri

Türkiye, doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve çeşitli kültürleriyle tatilciler için birçok seçenek sunuyor ancak, turistik mekanlar zaman zaman kalabalık olabilir ve bütçenizi zorlayabilir.

Araştırma: Güzel kadınla konuşan erkek aptallaşıyor!

Bilim insanlarının yaptığı araştırma, güzel kadınlarla etkileşime geçen erkeklerin bilişsel işlevlerinin geçici olarak gerileyebileceği sonucunu ortaya koydu. İngiliz Psikoloji Derneği üyesi Psikolog Dr. George Fieldman, "Bir erkek güzel bir kadınla tanıştığında ona, 'üreme odaklı' yaklaşır. Fakat bir kadın zenginlik, gençlik ve nezaket gibi başka özelliklerin de işaretlerini arar" dedi.

Bakan Dönmez: "Siirt'te 3 bin 300 varil petrol üretiliyor"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Siirt'in yer altı zenginlikleri açısından petrol de çıkardıkları kentlerden biri olduğunu belirterek, "Günlük yaklaşık 3 bin 300 varil petrol üretiyoruz" dedi.

Siirt’in Turizm Ve Yöresel Lezzetleri Gastronomi Fuarı'nda Tanıtılacak

Siirt Valiliği, Siirt Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birlikte katılım sağlanacağı “1.Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’nda; ilimiz standında ilimizin doğal, kültürel zenginliklerinin yanında, gastronomi lezzetlerimiz de sergilenecektir.