Feci Kazada Hayatını Kaybeden Siirtli Baba Ve Kızı Son Yolculuğa Uğurlandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Kızının tedavisi için gittiği Van’ın Gevaş ilçesinde aracının kontrolden çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden baba İbrahim Akyüzlü (43) ve 13 yaşındaki kızı Ayşegül Akyüzlü, son yolculuğuna uğurlandı.

Siirt’i büyük bir yasa boğan olayda, Van’ın Gevaş ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden baba İbrahim Akyüzlü (43), ile kızı Ayşegül Akyüzlü (13), Van’daki cenaze işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Siirt’e getirildi.

Gece saat 01.00 sıralarında Kooperatif Mahallesindeki Abdülkerim Kuzu Camii’ne getirilen cenazeler için burada namaz kılındı.

Gece geç saatlerinde kılınan ve binlerce Siirtli vatandaşların katıldığı cenaze namazının ardından baba İbrahim Akyüzlü ve kızı Ayşegül Akyüzlü, Şeyh Süleyman Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, yüzlerce Siirtli vatandaş ve çok sayıda yakınları katıldı.Bizlerde ARTISİİRT ailesi olarak, Siirt genelini yasa boğan elim kazada hayatını kaybeden merhum İbrahim Akyüzlü ve kızı Ayşegül Akyüzlü’ye yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN