• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe, Samsunspor ile Zorlu Deplasmanda 2-2 Berabere Kaldı

Fenerbahçe, Samsunspor ile Zorlu Deplasmanda 2-2 Berabere Kaldı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile karşı karşıya geldiği zorlu deplasmanda 2-2 berabere kalarak puan kaybı yaşadı.

TADIC İLE ÖNE GEÇTİ

Mücadelenin 24. dakikasında Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye ilk golü kazandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Tadic’in şık vuruşu, takım arkadaşları tarafından alkışlarla karşılandı.

FRED Cezalı Duruma Düştü

Maçın ilerleyen dakikalarında Fenerbahçe'den Fred, sarı kart görerek Bodrumspor ile oynanacak bir sonraki maçta cezalı duruma düştü.

HOLSE SKORU EŞİTLEDİ

İkinci yarının başında, 49. dakikada Samsunspor'dan Holse, Emre Kılınç'ın pası sonrası topu ağlarla buluşturarak durumu 1-1’e getirdi. Bu gol, ev sahibi takımın taraftarlarını coşturdu.

MAXIMIN İLE FENERBAHÇE YENİDEN ÖNE GEÇTİ

Fenerbahçe, 63. dakikada Maximin’in şık bir vuruşuyla yeniden öne geçti. Maximin, ceza sahasında gösterdiği ustalıkla skoru 2-1 yaptı.

Fenerbahçe, Samsunspor ile Zorlu Deplasmanda 2-2 Berabere Kaldı

OOSTERWOLDE SAKATLANDI

73. dakikada Jayden Oosterwolde sakatlandı ve yerini Samet Akaydın’a bıraktı. Oosterwolde’nin durumu, Fenerbahçe camiasında endişe yarattı.

SONER’DEN SON DAKİKA GOLÜ

Mücadelenin sonlarına yaklaşırken, 89. dakikada Samsunspor’dan Soner, kafa vuruşuyla skoru 2-2’ye taşıdı. Bu gol, maçın sonucunu belirledi.

Karşılaşma, karşılıklı gollerle 2-2 sona ererken, Fenerbahçe ve Samsunspor da sahadan birer puanla ayrıldı.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme