• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray'ın Yeni Transferi Jelert Süper Kupa Maçında Oynayacak mı? Okan Buruk Açıkladı

Galatasaray'ın Yeni Transferi Jelert Süper Kupa Maçında Oynayacak mı? Okan Buruk Açıkladı

Yarın Süper Kupa'da Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'a Elias Jelert'ten kötü haber geldi. Sarı-kırmızılı teknik direktörü Okan Buruk, Jelert'in ağrısı olduğunu ve siyah-beyazlılara karşı riske etmeyeceklerini söyledi. Cimbom, genç sağ beki geçtiğimiz günlerde 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş ile oynanacak olan Süper Kupa için geri sayıma geçilirken sarı-kırmızılı takıma yeni transfer Elias Jelert'ten kötü haber geldi. Genç futbolcunun son durumunu teknik direktör Okan Buruk açıkladı.

JELERT SÜPER KUPA MAÇINDA OYNAMAYACAK

Okan Buruk, Elias Jelert'in bir ağrısı olduğunu ve Danimarkalı futbolcuyu riske etmeyeceklerini söyledi. Buruk açıklamasında "Davinson Sanchez dün çalışmalara başladı. Elias Jelert'in ufak bir ağrısı oldu, riske etmek istemedik. Lig başlayacak, Şampiyonlar Ligi elemesi var. İdmana çıkartabilirdik ama risk almak istemedik. Bir iki gün daha dinlenecek ve çalışmalara başlayacak. Davinson Sanchez de iyi bir şekilde döndü. En kısa zamanda hazır olacak" ifadelerini kullandı.

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş 3 Ağustos Cumartesi günü (yarın) Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.45'te başlayacak. ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Bakmadan Geçme