Galatasaray'a Büyük Şok Lemina Derbide Yok

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Galatasaray Kulübü, Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Mario Lemina'nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mario Lemina'nın son durumu belli oldu. Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen başarılı orta saha futbolcusu için yapılan tetkiklerin ardından takımı Galatasaray'dan açıklama geldi.
Galatasaray'dan yapılan açıklamada; ''Oyuncumuz Mario Lemina'nın sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde yapılan tetkikleri sonrası sağ üst arka adale grubu ve fasyasında orta düzeyde zorlanma (ikinci derece strain) ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.'' denildi.

LEMINA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Mario Lemina: Özür dilerim, dün akşamdan beri konuşmadım. Desteğiniz ve mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Umarım mümkün olan en kısa sürede geri döneceğim.

FENERBAHÇE DERBİSİNDE YOK!

Sağ üst arka adalesinde zorlanma ve kanama tespit edilen Mario Lemina, Pazar günkü Fenerbahçe derbisinde sahadaki yerini alamayacak. Gabonlu futbolcunun yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN