Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB Kura Sonuçları İçin Açıklama Yaptı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 bin 346 işçi alımı yapılacağı duyurulduktan sonra başvurular belirtilen tarihlerde alınmıştı. Öte yandan 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ise GSB kura çekimi canlı yayın yapıldı ve kura çekimi neticesinde asıl ve yedek olarak belirlenen adayların isim listesi de belli oldu. Adaylar bu kapsamda; GSB kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ederken GSB işçi alımına ilişkin son dakika açıklaması Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabından yapıldı. Peki; 2021 GSB kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak ve hangi tarihte? İşte GSB işçi alımı kura sonuçları isim listesi hakkında son dakika bilgiler.

GSB işçi alımı kura çekimi 15 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirildi. İŞKUR tarafından düzenlenen kura çekimi noter huzurunda yapılmış olup adaylar GSB kura sonuçlarının açıklanacağı tarihi ve isim listesini merak ediyorlardı. Merakla beklenen son dakika açıklaması; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi hesabından yapıldı. Yapılan açıklamaya göre; GSB işçi alımı kura sonuçları asıl ve yedek isim listesi yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından resmi olarak duyurulacak. Bu kapsamda; 2021 GSB kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak? İşte son dakika açıklaması ve sürece yönelik bilgiler.

AÇIKLAMA GELDİ!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı kura çekimi neticesinde asıl ve yedek olarak belirlenen adaylara ait listeler yasal süreçlerin tamamlanmasına müteakip Bakanlığımız internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yayımlanacaktır." ifadeleri kullanıldı.

GSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILDI?

İŞKUR tarafından düzenlenen olan kura çekimi 15 Eylül Çarşamba günü noter huzurunda gerçekleştirildi.

İŞKUR'un ortaklığıyla gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) çekilişinin ardından merakla araştırılan kura sonuçları, kurumun açıkladığı sayfa üzerinden erişime açılacak. Her ilde kurulan komisyon ile belirlenen kura sonuçları, asıl ve yedek liste olarak sisteme yüklenecek.

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN