GökDer Geniş Katılımla Açılışını Gerçekleştirdi

Gökçebağ Beldesi Koruma Kalkındırma Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği (GÖKDER)'in düzenlediği programla açılışını gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Gökçebağ Beldesi Koruma Kalkındırma Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği (GÖKDER), Siirt merkezde düzenlediği geniş katılımlı açılış töreniyle bölge halkını bir araya getirdi. Siirt Belediyesi adına Özel Kalem Müdürü Veysi Karanfil'in yanı sıra Gökçebağ Belediye Başkanı Ferzent Çiçek, Gökçebağ Eski Belediye Başkanı Seyfettin Aydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Danış, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürleri, Siirt Vakfı Başkanı ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Amcalar, Karayolları 94. Şube Şefliği, KESK Siirt Şubeler Platformu, Artı Siirt Haber Ajansı, belde muhtarları ve beldedeki vatandaşlar etkinliğe katıldı.

GÖKDER'in düzenlediği etkinlikte, bölge halkı bir araya gelerek dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirdi. Ayrıca, derneğin gelecekte yapmayı planladığı projeler ve hedefler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Katılımcılar arasındaki samimi sohbetler ve etkinlikte sergilenen birbirinden renkli etkinlikler, açılışın neşeli ve coşkulu bir atmosferde geçmesini sağladı.

GÖKDER'in bölgede gerçekleştirdiği bu önemli açılış etkinliği, yerel halk arasında dayanışma ve birlik duygularını güçlendirmeye yönelik bir adım olarak değerlendirildi.

GÖKDER, Siirt Merkez Batı Mahallesi Özgen Pasajı'nda ofis açtı.Gökçebağlılar Derneği Geniş Katılımlı Açılış GerçekleştirdiGökçebağlılar Derneği Geniş Katılımlı Açılış GerçekleştirdiGökçebağlılar Derneği Geniş Katılımlı Açılış Gerçekleştirdi

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN