Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Son dakika TOGG duyurdu! T10X ön siparişi başladı

Son dakika... TOGG tarafından yapılan açıklamada ön siparişlerin başladığı belirtildi. Açıklamada, "27 Mart’a kadar http://togg.com.tr’ye girerek veya Trumore'u indirerek ön siparişinizi oluşturabilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

Zamanı ölçmenin yeni bir yolu bulundu! Çalışma şekli saatten farklı

Bilim insanları, kuantum ölçeğine indirildiğinde zamanı ölçmenin yepyeni bir yolunu buldu.

SON DAKİKA: Togg'un Fiyatı Açıklandı!

Uzun zamandır merakla beklenen yerli otomobil bugün satışa çıktı. İşte Togg fiyatı, menzili, donanım paketleri ve teknik özellikleri...

Büyük iddia: İnternete sızan Togg fiyatı gerçek mi?

Bugün sosyal medyada ortaya çıkan bir görsel gündemi sallamayı başardı. İddiaya göre Togg fiyatı ve teslim tarihi ortaya çıktı.

Anakartlarda Mantar Devrimi

Parçalarında mantar kullanan bir bilgisayar gerçek olmaya yakın. Ancak bu bilgisayarda muhtemelen Crysis'i oynayamayacaksınız...

Ayıp olur diye çıkamıyorsanız bu özellik tam size göre

WhatsApp grupları hayat kurtarıcı olduğu kadar sinir bozucu da olabiliyor. Sızan bilgilere göre WhatsApp'ın test ettiği bir özellik birçok kullanıcıyı memnun edecek.

Sıfır otomobile 1 ayda yüzde 8 zam! Sebebi bilinenden çok başka

Çip krizi, döviz, enerji maliyeti derken sıfır otomobil fiyatlarına şimdi de TIR şoförü zammı geldi. Tüm dünyada büyüyen TIR şoförü eksikliğinden kaynaklanan sorun teslimatları erteletirken, açığı kapatmaya çalışan markalar, lojistik maliyetindeki artışı fiyatlara yansıtmaya başladı. Fiyatlar ise 1 ayda ortalama olarak yüzde 8 zamlandı.

Telefonu şarj olurken kullanmak zararlı mı?

Birçok insan telefonunu şarj olurken kullanmak zorunda kalıyor. Peki telefonu şarj olurken kullanmak zararlı mı?

WhatsApp tasarımı değişiyor: İşte yeni görünüm

WABetaInfo'nun bugün paylaştığı blog yazısında göre Android tablet sürümü için WhatsApp arayüzü değişiyor! İşte yeni görünüm...

Xiaomi’den kötü haber: 7 modelin güncelleme desteği bitti!

Xiaomi, güncelleme desteği biten modeller listesini güncelledi. Peki hangi modeller bundan böyle yazılım desteği almayacak?

Elektrikli Otomobiller İçin Yeni Vergi Düzenlemesi Yayınlandı: Vergi Sınırı 550 Bin TL Artırıldı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan 6885 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile elektrikli otomobillerdeki ÖTV matrahları güncellendi. Bu güncelleme, bazı modellerde fiyat düşüşüne yol açabilir.

Ford'dan Sürücüleri Çıldırtacak Teknoloji: Taksitleri Ödenmeyen Araçlar, Kendi Kendine Bayilere Geri Dönecek

Ford'un 2021 yılında başvurusunu yaptığı ancak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir patent pek çok Ford sahibinin canını sıktı. Patente göre taksiti ödenmeyen araçlar özellikleri kilitleyebilecek hatta kendi kendine bayiye dönecek.

Çocukların Kişisel Bilgilerini Topladığı Gerekçesiyle Tiktok'a Para Cezası Kesildi

Kişisel Verileri Koruma Kurulu, çocukların kişisel bilgilerinin görüntülenmesi ve izinsiz veri toplandığı gerekçesiyle TikTok'a 1 milyon 750 bin lira para cezası verdi.

En Ucuz Telefonlara, Okkalı Bir Zam Geliyor! İşte Yeni Düzenleme...

Gözetim uygulamasına tabi tutulan akıllı telefon ithalatında taban fiyat limiti artırıldı. Buna göre artık ithal edilen 'uygun fiyatlı' akıllı telefonlardan 350 dolardan düşük fiyatlı olanları, gerekli belgeleri sunmamaları halinde cihazın ithalat fiyatı kaç dolar olursa olsun 350 dolar üzerinden vergilendirilecekler.

Dacia Sandero ailesinin 2023 model yılı fiyatları açıklandı

2023 model yılının yanında yeni versiyona da kavuşan Dacia Sandero ailesindeki fiyat farkı ise 70 bin TL’yi geçiyor.

WhatsApp 'tutulan mesajlar' özelliğini kullanıma sundu

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp yeni bir özellik daha sundu. Kullanıcılar için yayınlanan yeni özellik tutulan mesajlar. Bu yenilik kaybolan mesaj modu açıldığında faydalı olacak ve kaybolan mesajların aslında kaybolmamasını sağlayacak. Peki, WhatsApp tutulan mesajlar nedir, nasıl kullanılır?

Netflix 30'dan fazla ülkede indirime gitti

Netflix, 30'dan fazla ülkede abonelik ücretlerinde indirim yaptı. İndirim yapılan ülkeler arasında Türkiye ise yer almadı.

WhatsApp'ta yeni dönem... Büyük güncelleme geliyor

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, peş peşe yeni özellikler geliştiriyor. Bu defa uygulamanın bazı test kullanıcılarına ayarlar sekmesindeki menüleri filtreleyen arama çubuğu sunduğu ortaya çıktı. Bir diğer özellik ise bir süredir bilinen ancak hala kullanıma sunulmayan mesaj düzenleme. İşte WhatsApp’ın yeni özellikleri…

WhatsApp bunu da yaptı: Artık haberleri verecek

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sosyal medya ağı olma yolunda ilerliyor. Teknoloji devi Meta'ya ait olan platform, bülten özelliği üzerinde çalışıyor. Peki, WhatsApp bülten nedir, nasıl kullanılır? İşte ilk ayrıntıları...

Toplam 631 haber.