• Haberler
  • Siirt Haber
  • Hesko Su İsale Hattında Arıza: Siirt Genelinde Su Kesintisi Uygulanacak

Hesko Su İsale Hattında Arıza: Siirt Genelinde Su Kesintisi Uygulanacak

Siirt'in su ihtiyacını karşılayan Hesko su isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle, il genelinde su kesintisi uygulanacaktır.

Siirt’in su ihtiyacını karşılayan Hesko su isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle, il genelinde su kesintisi uygulanacaktır.

Siirt Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, arıza nedeniyle 25 Haziran 2024 Salı günü saat 08:00'den 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 08:00'a kadar 24 saat boyunca su verilemeyecektir. Su kesintisinden tüm il genelindeki yerleşim birimleri etkilenecektir.

Vatandaşların, bu süre zarfında su ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulmuştur. Yetkililer, arızanın giderilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini ve en kısa sürede suyun yeniden verileceğini belirtmiştir.

Siirt halkının anlayış ve sabrı için teşekkür ederiz. Gelişmelerle ilgili bilgilendirmeler yapılmaya devam edilecektir.

Hesko Su İsale Hattında Arıza: Siirt Genelinde Su Kesintisi Uygulanacak

Yorumlar 1
Ömer Ekinci 25 Haziran 2024 04:44

Yaz başlar başlamaz gene hayatı millete zehir etmeye başladılar normal şartlarda kış aylarında arzaların çıkması gerekirken nehikmetse Siirt'te yaz aylarında arzalar başlıyor biliçli yapılan bir arsa ise Allah buhalka çektirenlerin hakkını kimsede bırakmasın

Bakmadan Geçme