İçişleri Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı, Siirt'teki Öğrencilerin Barınma Sorunları İçin Video Konferans Toplantısına Katıldı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Tufan Olğaç ile birlikte, üniversite öğrencilerinin barınma sorunlarının ele alındığı önemli bir Video Konferans Sistemi toplantısına katıldı. Toplantı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Toplantının ana gündem maddesi, üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması oldu.

Yeni akademik yıl öncesinde öğrencilere sunulacak barınma imkanları ve bu konudaki olası sıkıntıların çözümü için alınacak tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı.

Özellikle, yurt kapasitesinin artırılması, öğrencilere yönelik sosyal destekler ve konaklama koşullarının iyileştirilmesi gibi konular üzerinde duruldu.

İçişleri Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı, Siirt'teki Öğrencilerin Barınma Sorunları İçin Video Konferans Toplantısına Katıldı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, toplantıda yaptığı konuşmada, Siirt'te üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarının karşılanması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Kızılkaya, ildeki yurt kapasitesinin artırılması ve öğrencilere daha iyi hizmet sunulması için yürütülen projelerin hızla devam ettiğini belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN