• Haberler
  • Genel
  • İddaa Kupon Bedeli Arttırıldı! Artık İddaa Kuponu Yapmak İçin En Az Bu Kadar Ödemeniz Gerekiyor... | En Düşük İddaa Kupon Bedeli Ne Kadar?

İddaa Kupon Bedeli Arttırıldı! Artık İddaa Kuponu Yapmak İçin En Az Bu Kadar Ödemeniz Gerekiyor... | En Düşük İddaa Kupon Bedeli Ne Kadar?

İddaa kupon bedeli ve maksimum kazanç değişikliği hakkında bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre En düşük İddaa kupon bedeli 20 liradan 30 liraya çıkarıldı.

İdda, 20 lira olan en düşük kupon bedelini 30 TL’ye çıkardı.

İdda sitelerinden kullanıcılarına gönderilen mesajda, “30 Temmuz 2024 tarihinden itibaren, İddaa oyunu minimum kupon bedeli 30 TL, bir kupondan kazanılabilecek maksimum ikramiye tutarı ise 7.500.000 TL’dir.” denildi.

İDDAA KİMİN?

Demirören Holding iştiraki olan Şans Girişim Ortak Girişimi, 28 Şubat 2019 tarihinde, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan 10 yıllık sözleşmeyle birlikte Türkiye’nin ilk ve tek sabit ihtimalli spor tahmin oyunu olan iddaa markasının işletmesini devraldı.

Dünyanın lider bahis ve şans oyunları alt yapı tedarikçisi Scientific Games iş birliği ile oyuncularına hizmet veren Şans Girişim Ortak Girişimi Türkiye genelinde, 81 ilde yaklaşık 5.000 sabit bayi, bu bayilere entegre olan bir elektronik platform olan iddaa.com ve 6 adet elektronik bayi ile birlikte ürünlerini oyuncularının hizmetine sunmakta.

Bakmadan Geçme