Instagram'ın popüler özelliği WhatsApp'ta görüldü!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

2014 yılında Facebook’a 19 milyar dolara satılan Whatsapp uygulaması, son dönemlerde üst üste yeni özellikleri test etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde platform, beta kullanıcılarına yeni bir kaybolan mesaj seçeneği ekledi. Aynı zamanda aplikasyondan para transferi yapmayı kolaylaştıracak bir kısayolu denemeye başladı. Son olarak iPad‘e özel ilk kez bir uygulama geliştirmeye başladığı ortaya çıkan mesajlaşma servisi, sürpriz bir haberle daha karşımıza çıktı.

WhatsApp, Instagram’ın mesaj tepkileri özelliğini alıyor

WABetaInfo tarafından keşfedilen yeni bir çalışmaya göre WhatApp, yakında mesaj tepkileri özelliğini kullanıma sunacak. Uygulama her ne kadar anlık mesajlaşma için hizmet verse de ortaya çıkan bu yenilik, uzun süredir mesajlaşmayla alakalı bir özellik getirmeyen platformda kullanıcılar için heyecan yarattı.

WhatsApp mesaj tepkileri özelliği – Fotoğraf: WABetaInfo

Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere, yakın gelecekte karşılaşmamızın muhtemel olduğu yeni bir sürümde tepki özelliğini kullanmaya başlayabileceğiz. Ekranda söz konusu özelliğin nasıl görüneceğine ilişkin bir detay bulunmuyor. Bunun yerine, tepkileri görmek için WhatsApp’ı güncellemek gerektiği hatırlatılıyor.

Sızıntıyı yapan ekip, elde ettiği ekran görüntüsünü Android bir cihazda, WhatsApp beta uygulamasından aldığını açıkladı. Fakat yine de mesaj tepkileri özelliğinin iOSWeb ve Masaüstü platformlarında da kullanıma sunulacağı kuvvetle muhtemel duruyor.

Peki ya siz WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni özelliği hakkında neler düşünüyorsunuz? Beklenti ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN