Instagram, Yukarı Kaydır Özelliğini Kaldırdı! Bağlantı Etiketini Test Ediyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Yaptığı yeniliklerle kullanıcıların sürekli tepkisini çeken Instagram bir yeni test yapmaya başladı. Firma Instagram yukarı kaydır özelliğini devre dışı bırakarak bunun yerine alt panelden eklenen bağlantı etiketi özelliğini kullanıma sundu.

Yukarı kaydır özelliği özellikle bir link paylaşmak isteyenler için olmazsa olmaz bir özellik olarak karşımıza çıkıyordu. 10 bin takipçi sınırını geçen ve işletme ya da içerik üreticisi hesabı olan kullanıcıların kullanabildiği bu özellik son dönemlerde fenomenlerin ekmek teknesi haline gelmişti.

instagram - Instagram, Yukarı Kaydır Özelliğini Kaldırdı

Yukarı kaydır seni özleyeceğiz

Firma şuan için belirli hesaplarla bir test yapmaya başladı. Yukarı kaydır özelliğini devre bırakarak alt sekmeye bir etiket ekleyerek bağlantıyı buraya eklemenizi istiyor. Şuan için yakın zamanda tüm hesaplara geleceği firma tarafından belirtildi. Test hesaplarından gelecek tepki ve geri dönüşümün kararı etkileyip etkileyemeyeceği ise belirsiz. Teknoki Instagram hesabımızda test aşamasına dahil edildi. ( Geri dön yukarı kaydır seni çok özledik… )

Firma daha öncede temasında bir değişiklik yapmış ve kullanıcıların olumsuz tepkisi sonrası bu kararından kısa sürede geri dönmüştü. Yukarı kaydır için henüz yeni olan bu olayın yankıları ve geri dönüşleri nasıl olacak hep birlikte takip edeceğiz. Özellikle yüksek takipçisi olan hesapların bu duruma sevinmeyeceği kesin.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN