Kayabağlar Belediyesinde Çalışan İşçilerin Maaşına Yeni Zam!

Siirt'in Kurtalan İlçesi Kayabağlar Belde Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan protokol anlaşması ile Belediyede çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 15 ara zam yapıldı.

Siirt’in Kurtalan İlçesi Kayabağlar Belde Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan protokol anlaşması ile Belediyede çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 15 ara zam yapıldı.

Mevcut Toplu İş Sözleşmesi yürürlük süresi çerçevesinde 3 yıllık ücret zammının Enflasyon hız ve fiyatların artış nedeni ile işçi ücretlerine bir ayarlama talebinde bulunan Siirt Belediye-İş Sendikası ile Kayabağlar Belde Belediyesi arasında protokol imzalandı. Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ve Belediye İş Sendikası Başkanı Halit Akınay tarafından düzenlenen protokol töreni ile işçilere yüzde 15 ara enflasyon zammı protokolü imzalandı.

Tören sonrası bir açıklama yapan Kayabağlar Belde Belediye Başanı Salim Seven, fedakar ve emektar işçi çalışanlarını enflasyona ezdirmemek için ellerinden gelen tüm gayretleri sarf ettiklerini belirtti.

Belediye-İş Sendikası Siirt İl Başkanı Halit Akınay ise, işçi haklarına duyarlı kalan Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven’e teşekkür edip, çalışan işçilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme