• Haberler
  • Siirt Haber
  • Kaymakam, Belediye Başkanı ve Kurum Müdürleri, Pervari'de Eylem Yapan Köylüleri Ziyaret Etti

Kaymakam, Belediye Başkanı ve Kurum Müdürleri, Pervari'de Eylem Yapan Köylüleri Ziyaret Etti

Siirt'in Pervari ilçesinde, Çetin Barajı'nın yarattığı mağduriyetlere karşı ilçe hükümet konağı önünde eylem düzenleyen köylüler, ilçe Kaymakamı Ahmet Gülderen, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve bazı kamu kurumlarının yetkilileri tarafından ziyaret edildi.

Ziyaret sırasında, Güleçler Köyü'ne giden heyet, köylülerle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ahmet Gülderen, “vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda yetkililerle istişarede bulunarak vatandaşlarımızın taleplerinin yerinde dinlenilmesi ve görülmesinin önemini vurgulayarak iletilen talepleri imkanlar çerçevesinde çözüme kavuşturmanın çabası içerisinde olacaklarını dile getirmiş olup "Vatandaşlarımız mağdur edilmeyecektir" dedi.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli adımların atılacağını ve taleplerin imkanlar dahilinde çözüme kavuşturulacağını açıkladı.

Toplantıya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü M. Raci Bülbül ve AFAD Müdürü Cahit Akkoyun da katıldı. Yetkililer, yaşanan sorunların çözümü için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Çetin Barajı'nın inşasıyla birlikte yerel halkın çeşitli sorunlar yaşadığı belirtilirken, vatandaşlar mağduriyetlerine dikkat çekmek amacıyla protesto eylemi düzenlemişti.
 

Bakmadan Geçme