Kılıçdaroğlu Siirtli Siyasetçilere Çok Sert Çıktı!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu haftalık grup konuşmasında konuştu.

Kılıçdaroğlu, Siirtli Siyasetçiler Fadıl Akgündüz ve Egemen Bağış hakkında açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasında başlıklar şöyle: 

"Allah’ın kelamıyla dalga geçen adamı büyükelçi yaptınız! Bu sahtekar adam büyükelçi olduğu yerde camiye gidip reklam yapıyor. İbadette reklam olur mu? Allah’ı kandıracağını mı sanıyorsun? Bunlar AKP sıralarında milletvekilliği yaptı! Şimdi bu sahtekar, rüşvetçi adam, korkudan tazminat davası açamıyor. O yüzden üzerine gidiyorum."

"Jet Fadıl diye birisi vardı hatırlarsınız. Ak Partinin en önemli adamı Jet Fadıl. Otomobiller yapmaya kalktı, saraylar yapmaya kalktı. Milleti bir değil birden fazla dolandırdı. Jet Fadıl bir dönem ne demişti hatırlıyor musunuz? “Jetpa’nın ihtiyacı olsaydı, sergene yaptığım yatırımla 20-25 tane milletvekili alırdım. 10 milyara, 20, milyara, ,30 milyara, 50 milyara milletvekili alıyorsun. Jet Fadıl bunu diyordu."

"Satın alınan milletvekilleri var mı elbet var.  1 milyon dolara var mı var. İş takipçiliği aldı mı aldı. Ne demekdit bu? Milletvekilini satın almak demektir bu. Sen meclis başkanıyken ses çıkardın mı?  Saraya gidip sayın cumhurbaşkanım, Sayın Erdoğan, rüşvet alanlar ne zamandan beri Büyükelçi olarak atanmaya başlandı. Bu Türkiye’nin itibarına zarar verir. Vazgeçtim Türkiye Büyük Millet Meclisi itibarından, Türkiye’nin itibarına zarar veriyor. Dedin mi? Denemedin. Bunu söylemek için mangal gibi yürek lazım."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN